Cuz you make me smile with my heart!




Nighty night.

Att vara sjuk suger. Det kan nog faktiskt alla hålla med om. Min hals är så öm och svullen så jag bara vill sätta mig och gråta. Och till råga på allt så hade mamma lagat chili con carne till middag (vilket är asgott!). Grejen är bara att den var verkligen SVINSTARK så jag typ bränner sönder halsen (ännu mer!) och tungan. Upptäckte precis en blåsa långt bak på tungan som jag har fått. Usch, inge kul alls ska jag tala om för er!

Men ja, ska inte gnälla så mycket mer. Tänkte säga godnatt och så hörs vi av imorgon istället!




Make a wish.




You don't know me and you don't even care.

Jag har inte så mycket att skriva för tillfället. Eller ja, jag har massor egentligen. Men det är privata saker.
Så jag kommer överösa er med musik, poesi och filosofi så länge. Jag hoppas ni nöjer er med det också!




Prinsessan.

Tänk dig en flicka av en ömtålig sort
som roas av regndroppars färd nerför
fönsterrutans glas.


 
En sorts flicka som skulle kunna
klättra högst upp i trädet för att känna
vinden i håret,
trots hennes rädsla för höjder.


 
Tänk dig en flicka som likt de i sagorna
skulle kunna vänta en evighet på sin prins.


En flicka som skulle vänta
trots att hon vet att han kanske

aldrig kommer.

Tänk dig mig i krona
och låt mig vara din prinsessa.




Det blir alltid värre framåt natten.

Hur kommer det sig egentligen att man börjar tänka mer så fort natten kommer krypande. Vad är det med mörket som lockar fram den filosofiska sidan i oss. Men jag ska inte klaga. Jag älskar mina nattliga filosofiska stunder. Oftast mår jag sämre av dem, ibland får jag insikt i något och ibland får dem mig bara att må bättre.

 Inatt tänker jag på relationer. Inte bara förhållanden utan relationer i allmänhet. Vänskap,kärlek och familj. Det finns så många olika sorters relationer. Egentligen oräknbara. För kominationerna är oändliga. Funderar över mina egna realtioner.

Anledningen till varför jag har sett över mina egna relationer var för de senaste dagarna har jag varit beredd att ta ett nytt steg i en relation. Denna gången en kärleksrelation. Jag var beredd på att ta steget jag aldrig tagit innan.  Steget att påbörja ett förhållande med en annan person. Dock så var jag inte så beredd på reaktionen jag fick tillbaka. Ett nekande. Och bitar av mig själv föll ihop.

Egentigen förstår jag inte varför jag tog det så hårt. Jag är ju faktiskt van vid nekanden. Van vid att känslor inte är besvarade på samma sätt eller i samma styrka. Men detta var något nytt. Det gjorde så ont. Kanske för att jag var beredd på det nya. Kanske att jag såg fram emot det. Troligtvis på grund av att jag faktiskt trodde på att det skulle funka. Att jag för första gången inte skulle vara ensam. Att jag skulle kunna få dela allt det fina med någon.

Kanske gör det ont att få ett nekande för att man samma dag insåg att man höll på att bli kär.






Trött trasselsudd.



Är fullkomligt jättetrött efter ha vaknat klockan sex i morse. Dock har jag sådan tur att jag bara har två lektioner idag. Så yeey. Men vi får höras senare, för nu ska jag skutta till bussen!



Tjing för att låtsas vara hel.

Det är mycket som händer just nu. Eller egentligen inte, men det känns som allting vänds ut och in och upp och ner. Prestationsångest i skolan, hemlängtan, självförtroendeproblem och rädslan för att inte räcka till. Allting snurrar runt och blir ett stor trassel inom mig. Försöker ta det lugnt och lösa allting. Men det är inte riktigt så lätt som man kan tycka. Jag försöker samla ihop all kraft och ork inom mig. Därför är det dött och tomt här på bloggen, för att jag glömmer bort att skriva här.

Tänkte ge er en låt som texten stämmer ganska bra på mig just nu. Även en låt som jag verkligen älskar.



Thomas Järvheden- Tjing




I miss my Boo ♥




I don't wanna lie cause I'm pretty sure I'm gonna die one day



Hoffmaestro & Chraa - Highwayman.

Denna låten blev jag tipsad om en tidig söndagsmorgon då jag mottog ett telefonsamtal från en inte så nykter man. En riktigt bra låt som man ska skämmas för om man har missat. För den är så grymt bra så det är inte sant.


Så den lämnar jag till er ikväll. Ska krypa ner i sängen och titta klart på fångarna på fortet. Klockan ringer klockan 7 imorgon så jag behöver all sömn jag kan få. Godnatt!




Smisk till mig!

Ja, jag vet. Dålig uppdatering och jag ska inte skylla på att jag har varit upptagen eller annan skit. För jag har haft hur mycket tid som helst. Har bara inte haft något att skriva om. Men får väl försöka bli lite bättre på det också.

Nu har ju skolan iallafall dragit igång igen. Men nya kurser och delvis nya lärare. Hade min första filosofi lektion idag och jag kan ju säga att jag fullkomligt älskar den kursen! Synd att den bara är fram till jul. Men ska ju dock börja läsa psykologi i vår! (:


Så ja, smisk till mig för dålig uppdatering. Men ska bli bättre! I promise! ;D



All the kitties goes raur.




You probably think you're cooler than me.

Idag är jag på riktigt bra humör. Det går verkligen som en berg-och-dal-bana. Ena dagen är jag på botten och nästa dag är jag på toppen. Helt skumt. Men jag klagar inte när det är på topp iallafall!
Idag så fyller mitt lilla kusinbarn Adelio 1 år. Så jag och mormor ska ta oss ut till min kusin och fira honom lite.

Fast vi ska inte iväg förrens i eftermiddag, så än så länge sitter jag och dunkar lite musik. Inte för att det är så bra ljus i mina högtalare i min laptop men iallafall, haha. Låten som spelas på reapet är denna:



Det är en remix av Mike Posners låt Cooler than me. Helt sjukt bra om jag får säga det själv! haha.

Men ja, nu ska jag lyssna vidare och så hörs vi (:




I'd love to be a little more checkered




Just you. Nobody else.




Big girls don't cry. They go to school.

Jaha, då var det dags. Idag är första dagen i tvåan. Ettan gick ju så sjukt snabbt. Kommer kännas konstigt nu när man inte är yngst längre. Ska bli riktigt roligt att se vad det är för människor som börjar i år. Eftersom jag är elevambassadör på min skola så ska jag och alla andra ambassadörer äta lunch med ettorna idag, haha. Riktigt pinsamt. Men det går säkert jättebra.

Kikade på mitt schema jag ska ha denna terminen igår. Riktigt schysst schema faktiskt. Inga håltimmar och jag börjar Me like!

Men schemat börjar inte förrens på måndag så ska bli intressant att se vad vi ska göra idag. Kom precis på att jag glömde mitt hänglås nere i småland. Fan. Undrar om jag måste köpa ett nytt?




Fit for fight.

Imorgon gäller det. Eller ja, nu låter som det är värsta stora saken, haha. Men imorgon börjar skolan igen och det ska bli så underbart skönt! Tänk er själva, jag har inte gått i skolan sen februari. Många säger "Fy fan va skönt!".
Mjo, det var det de första 2 veckorna. Sen var det hur långtråkigt som helst att bara vara hemma och inte träffa vännerna. Så jag längtar verkligen tills imorgon.

På min lilla shoppingrunda innan blev det inhandlat lite saker. Ett ämnesblock, dvs ett block med flickar så man kan ha många ämnen i ett och samma block. Sen blev det ett rutigt kollegeblock eftersom ingen av flickarna i ämnesblocket hade rutiga blad. Och jag kommer ju plugga matte! haha.
Även ett pennskrin, pennor, suddigumm och pennvässare gled med.
Och ja, det blev ju en ny väska också. Dock inte alls den jag hade tänkt mig. Jag köpte en ryggsäck!
Nejnejnej och åter nej. Inte alls en sån ryggsäck som ni tänker. Det var en assnygg svart rygga med silvriga dragkedjor som jag köpte på H&M.

Så ja, I guess I'm ready for school again!


Ismen - Kalla mig




Up, up and away!



Sådär, nu ska jag ta och gå ner och köpa lite skolstuff. Ni vet det nödvändiga. Anteckningsblock, pennor och såvidare. Ska se om jag ska unna mig själv en ny väska också. Haha trots att jag inte har råd egentligen.
Ja, vi får se vad det blir. Talk to you guys later!




Wanties i höst.



De här älsklingarna från DinSko får gärna flytta in i min skogarderob i höst. Såg paret längst ner i ett skyltfönster när jag gick på stan och blev helt förälskad vid första ögonkastet, haha.
Det är vid sådana här tillfällen man skulle ha en Sugar Daddy. Kanske något man borde inskaffa? ;D




Tea



Jahapp. Då vaknar man med svullna halsmandlar och ont i halsen. Skulle vara just snyggt om man blir sjuk lagom till skolan. Så jag laddar med te i mängder. Därför är det så bra att min kopp är så stor. Fast, den är så stor så man hinner knappt dricka allting innan det blir kallt, haha.
Får hålla tummarna för att det stannar vid lite halsont!




Nevada i skallen typ.

Efter min ganska långa 'bloggpaus' så har jag faktiskt tappat lusten helt för att blogga. Vet inte vad jag ska skriva.
Det är slut på idéer i huvudet och sånt. Är så slut på formuleringar att det är svårt att ens skriva detta inlägg som förklarar att det är torka i skallen på mig. Illa må jag säga. Kanske blir bättre sen när skolan drar igång. Kreativiteten måste ju komma tillbaka då. Så en vecka till med tafatta inlägg lär det bli. Sen jävlar, eller ja vi får se, hah.




På besök i mellanmjölkens land.



Jag älskar verkligen standup. Har bara sett en föreställning live, men det ska faen bli mer alltså. En av mina nya favoriter är Jonas Gardell. Älskar hans nästan överdrivna fjollighet. Satt på youtube och tittade runt och hittade det här klippet. Jag satt under hela klippet och skrattade så jag grät.




Hör en röst som förklarar att man aldrig kan börja om




Varje gång jag har sett Canon reklamen som går på tv så har jag förbannat mig över att jag inte vad det är för låt eller vem som sjunger den. Men nu har jag ÄNTLIGEN hittat vem det är. Nämligen Monty och låten heter 'Seglaren'. Jag är verkligen helt kär i den. Så otroligt mysig.

Klicka på bilden för att komma till låten i Spotify.




Jag kommer väl se ut som 50 snart.

Sommaren är fortfarande kvar, och det känns! Varmt och skönt när solen kikar fram mellan molntussarna.
Nu på förmiddagen har jag varit nere hos frisören och klippt mig. Inget drastiskt. Mest bara klippa bort de slitna topparna och klippt lite lugg. Nöjd och belåten, haha. Lite mallig blev man när frisören trodde att man gick på högskola! Förstår inte vad det är med folk. Häromdagen trodde någon att jag var 24! Vart är världen påväg, haha.



Come on baby turn the lights off



Jag lyckas alltid ändra min musiksmak beroende på vem jag umgås med. När jag umgicks med min malmöpojk så blev det plötsligt mycket metal och rock i mina spellistor. Sen jag har börjat umgås med Erik, min musikervän så har jag börjat lyssna på lite mer alternativ/pop/akustisk musik.

Och nu har det hänt ännu en gång. Eller ja, jag lyssnar på all musik beroende på vad jag är på för humör. Så jag har ju alltid lyssnat på alla sorters genres men det blir bara mer av vissa. Ja ni fattar.
Denna gången är det inte metal eller pop. Icke.
Denna gången är det mer techno/house/club som gäller. Lite fjortisdunk smyger sig in också, men det är inget vi behöver prata högt om, haha.

Så en av favoriterna som spelas ofta i iPoden är denna låten.
Kato feat Jon - Turn the lights off.

Enjoy!




The bitch is back!

Då var det dags igen. Efter en skön bloggpaus så är jag åter vid tangenterna och skriver vad som försigår i mitt lilla huvud. En vecka kvar till skolan och jag är tillbaka uppe i huvudstaden.  Trots att jag bara bott här i lite drygt en vecka nu så känns det som jag bott här en evighet. Men ja, that's how it is.  Hoppas ni som hängde med på Fluffiie's tid även hänger med nu.