Looking for some fun ?
Självmord i princip.

Herregud så tråkigt det är med naturkunskap! Jag får nog lov och säga att det är det absolut tråkigaste ämnet i skolan. Iallafall när man sitter för sig själv och ska memorera flera hundra sidor. Sådär, nu har jag klagat klart.

Sportlovet är slut nu för min del. Hade egentligen tänkt att plugga lite på lovet så man inte tappade farten liksom. Men inte faen så pluggade jag på lovet. Så nu är min studiefart lite bortblåst. Kanske kan skylla på att det är måndag. Förmodligen blir det bättre imorgon. Fast det tror jag inte eftersom det blir naturkunskap imorgon med!

Jaha, nehe. Nu återgår jag till mitt självplågande.
Återkommer ikväll med något roligare.Trött på lekar och spel. Visa ditt intresse eller förlora mitt.
Lulliga, lediga lördag.

Idag är det lördag för er som har missat det. För vissa betyder det att vakna bakfull. För andra så betyder det att sova bort hela dagen. Och för mig betyder det familjekalas. Det är nämligen så att min farfar fyller 80 år på onsdag och hans ska firas idag. Så den närmaste familjen samlas. Det ska ätas plankstek och tårta och grejer.  Förmodligen kommer det drickas rätt frisk också. Och senare ikväll är det ju melodifestivalen. Ja, jag är så svensson så att jag tittar på det. En tradition i min familj. Vad har ni för lördagsplaner?
Du påminner mig om någon jag älskade en gång.  ♥
Theese boots are made for walking
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag är nästan där!


Går och nynnar på denna nu på morgonen. Sjukt bra låt.
Damn boy. Marry me?
Hallå goding.
Dansa fastän hjärtat bristerUnderbara, underbara Annika.
Och i sommar ses vi live. Me like!
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.

Vilken hemsk natt jag har haft. Tror att filmen satte ofrivilliga spår i mig som jag på mitt störda vis omvandlade till paranoida tankar. Låg i sängen med djup paranoia och mådde riktigt dåligt. Kanske var det fullmånen? Mormor säger ju att man kan sova dåligt vid fullmåne. Kanske berodde det på det stora vita lysande klotet som tittade in genom mitt fönster inatt. Märkligt det där.
 Min kropp har iallafall ställt in sig på att vakna åtta eftersom jag går upp åtta på vardagarna. Så det spelar ingen roll hur dåligt jag har sovit på natten. Klockan åtta slår jag upp mina blå och är redo att vakna. Kände mig fortfarande lite halvmysko efter jag hade vaknat. Så jag tog hunden och gick ut i skogen. Stannade. Lät solen lysa på mig och njuta av tysnaden. Ingen paranoia. Inga konstiga tankar. Bara jag, skogen och solen.
Grön terapi brukar pappa kalla det. Fast det är mer vitt är grönt nu. Så vi kan kalla det för vit rehabilitering.
Just nu..Ska det dregglas över en snygg Brad Pitt i Fight Club!
Allt vi vet är att vi ska dö.

Ibland går livet så fort att jag inte hänger med. Som om någon står på gaspedalen lite för hårt och missar stopp-skyltarna. För helt plötsligt så är allting annorlunda. Man växer upp, börjar inse vem man är och lever där efter.

Om två veckor lite drygt har det gått fyra månader sen min morfar gick bort och jag har fortfarande inte accepterat det. När jag var i deras lägenhet för några veckor sedan så var det som om han aldrig hade funnits där. Allting hade ändrats och värmen som alltid fanns där var borta. Det högg i mig då jag insåg att jag fortfarande inte har accepterat döden och att han är borta. Att jag aldrig kommer få träffa honom igen. Och det gör ont.

Samma helg jag insåg att jag aldrig kommer få tillbaka min morfar igen så flyttar min älskade storasyster. För hon har blivit sådär läskigt vuxen nu. En sån där som vet hur man betalar räkningar och som har kundkort i den lokala matbutiken. Visst har hon bott hemifrån sen tre och ett halvt år tillbaka. Men nu är det inte samma sak. Nu är hon längre bort än vad hon någonsin varit. För mig känns det som andra sidan jordklotet men det är ju egentligen bara en annan del av samma land. Bara 70 mil iväg. Men det är en lång väg och jag saknar henne redan.

Så ja, allting ändrar sig och blir annorlunda föralltid. Och jag ska inte sticka under stol med att jag faktiskt själv förändras. Till det bättre eller till det sämre får man nog tolka själv. Jag ser det som att växa upp. Men som det står överallt och alltid sägs så är det förvirrande och skrämmande att växa upp. För då måste man bli den där läskiga vuxna människan. Som vet hur man betalar räkningar och som har kundkort i den lokala matbutiken.

Tillslut kommer man till slutet av livet. Kanske är det om 60 år. Kanske är det om 6 år. Eller så är det kanske redan om 6 månader. Allt vi vet är att vi ska dö.
Lust.

En glömd flicka ligger i en främmande säng.
Hennes bleka hy smälter ihop med lakanen
och hennes späda kropp göms lätt bakom ett duntäcke.

Lakanen doftar parfym, lust och billig fylla.
Som den där baren som de hade träffats i.
Hon var väl egentligen som alla andra flickor
med höga klackar och låga krav.
Någon som lätt faller för rosenröda viskningar
en rökig lördagsnatt.

Han var här på riktigt i natt
och hon kunde höra hans puls.
Inget konstgjort.
Bara ren och skär lust.
Men det är borta nu.

Och kvar ligger en glömd flicka i en främmande säng.Livet är hårt, men jag är hårdare.

Ismen - Livet ar hart men jag ar hardare by ismen

Ismen is back bitches!Ekonomi-geni! Eller något liknande..

Denna dagen rullar på betydligt bättre än gårdagen. Jag får massor gjort. Även om det är lite knepigt att hålla isär utgifter, utbetalningar, kostnader och intäkter, inkomst, inbetalningar inom företagsekonomin. Men jag lär väl mig så småningom. Tycker det är sjukt intressant och roligt. Så kanske är en karriär inom ekonomi något för mig?
Eller så går det bara jääävligt bra för att jag städade igår och idag känns det frääääscht. Lite skillnad, right?
Lets go out tonight.
Dammfri pluggyta?

Det är helt otroligt vad vissa dagar kan vara tråkiga. Idag är en sådan dag. Inte motivation till någonting alls.
Har läst lite företagsekonomi men inte ens det var roligt idag. Blir deprimerad när jag se mitt rum. Borde verkligen städa. Kanske känns bättre och skönare om man studerar i ett städat rum? Hmm.. kanske ska ta det som projekt nu och så pluggar jag mer ikväll. För det ser ut att behövas...
Singel på 14 feb? ROCK ON!

Trött är jag. Inte fysiskt så jag sitter och gäspar. Nej, trött på allt jävla snack om alla hjärtans dag. En överskattad dag som förmodligen bringar mer olycka än lycka. Visst finns de dem som är lyckliga idag och kära i sin partner som älskar dem tillbaka. Men det finns ännu fler ensamma personer. Personer som önskar att de hade någon att dela sin kärlek med. Som önskar att de inte var så jävla ensamma. Och det suger. Jag var en sådan person innan. Vet inte hur många alla hjärtans dagar som jag ahr gråtit och känt mig misslyckad för att jag är ensam.
Borde jag det? FAN HELLER!

Denna dagen är inte olik andra dagar. Du är lika älskad idag som du är alla andra dagar. Men kanske idag får fler modet att visa det. OCh om ingen är kär i dig och skickar dig blommor, so what? Älska dig själv! Skicka blommor till dig själv. Köp choklad och känn dig lyxig! Ingen säger att du måste dela din kärlek med någon annan. Dela den med dig själv! Älska dig själv! Ge dig själv en hel dag med enbart njuting tillägnat dig! Inga förpliktelser gentimot någon annan. Bara ditt välmående. Sounds good right? Det är inte så jäkla fel med att vara singel på alla hjärtans dag! Mer kärlek till oss!
Två av samma sort.

Egentligen är du som mig.
En trasig alldeles för djup tänkare för ditt eget bästa.
Som ligger vaken på nätterna för att räkna stjärnor
och drömmer om att trassla in dig i samma lakan som någon annan.

Du är rädd.
Det är ingenting du säger, men jag ser det i dina ögon
och hör det i din röst när du talar.
Jag ser bakom din fasad av ord och ditt fejkade högmod.
Jag ser din rädsla bakom det du ställer framför.

Och det är okej.
Det är inget du behöver gömma för mig.
Jag är trots allt egentligen som dig.Boring friday
Lookbook goodies.

Scarf From Reserved, Oversized Coat From New Yorker, Oversized Statchel From Thrifted, Boots From New Yorker
Vintage Shirt, Terranova Jeans, ConverseJacket From Http://Stylebymarina.Com, Pants From Http://Stylebymarina.Com, Shoes From Http://Bershka.Com, Bag From Http://Chapnlle.ComMinimarketPrimark Bag, Thrifted CapSequin Vintage Jumper From Thrift Store
Black poisoned lips.Måste säga att svarta läppar är så galet snyggt. Som vanligt när man har starkt fokus på läpparna så ska man inte vara så starkt sminkad på ögonen. Eller ja, inte i mitt tycke iallafall.
Gorgeous!
Spring, come soon. I miss you.

Skor "All Star Canvas Hi" - Red
Skor "All Star Light Seasonal Hi" - Runner Yellow

Det snöar ute. Detta är fan inte okey. Jag var så glad igår för då var det inte alls mycket snö och solen sken och det var supervackert vårväder. Planerade mitt inköp av nya converse till våren. Fastande för massa olika färger men det blir nog ett par röda eller ett par gula. Men inte fan kan man gå i converse i snö! Eller ja, kan kan man väl, men jag tänker inte frysa mer om mina fötter än vad jag redan gör! Så jag är lite ledsen idag. För de där conversen skulle verkligen sitta finfint på mina fossingar.
Fina, Fina Markus.
Finfina Markus. Synd att hans hemska östgötska förstör allt.
I'm yours!God damn! Jag blir helt kär i killen.
Titta bara på hans stora bruna ögon!
I'm yours Wade!
Allvarligt talat.Varför stoppade ingen mig? Den tillgjorda rösten, de sönderplockade ögonbrynen och den hemska attityden.
Ja, och detta var för enbart 2 år sedan. Skrämmande? Ja!
Visste du att..?- Jag bär fortfarande ett armband som är en nästan kopia av ett armband jag gav till en kille jag tyckte om för 2 år sedan.

- Jag har ganska dåligt tålamod egentligen.

- På något konstigt sätt så kan jag lyckas se det vackra i allt. Och lite därför har jag den tatueringen jag har.

- Ett stort beroende tyglar mig. Beroendet av Coca cola.

- Jag är inte religiös men jag tror på ödet.

- Jag kan forma min tunga som en blomma.
För att citera Le Kid: Oh My God.

Sitter och läser in de abrahamitiska religionerna nu. Försöker att inte blanda ihop dem så att muslimer går i synagogor och kristna bär kippa på gudstjänsten. Ah okey, det där var väl lite extrema exempel som inte ens jag ska lyckas blanda ihop, haha. Ska låta mamma förhöra mig senare ikväll när hon kommer hem. Tills dess så blir det inmatning av information om dem. Nae, jag tar nog en tiominuters paus och lyssna på lite musik så länge. 
Jag kan ju lyssna på  Oh my god för att inte komma ur stämning! ;D
Mood: Hopeless.

Trots att jag bara har studerat i en vecka så har jag allt för många gånger frågat mig själv ifall jag har tagit mig vatten över huvudet med det här att studera på distans. Det är är oerhört tidskrävande och suger fullkomligt musten ur mig. Har varken ork eller lust till något efter ha avslutat en dag med koncentrerat studerande på x antal timmar. Borde kanske ta mig mer raster. Fast nä, kommer nog ha svårt att komma igång igen då. Förhoppningsvis får jag in en rutin på det här sättet att studera snart. Annars vet jag inte vad jag gör. Men jag biter ihop och kämpar. Jag kan inte ge upp. Inte nu.

Godnatt med er.
I'll pause this game so our love will never end.Jag kan verkligen inte bli trött på denna låten.
Dont get mad when a girl cares too much. Worry when they start to not give a fuck
The shit is not my son.Snubblade över detta klippet när jag satt och läste runt på bloggar. Förmodligen har många redan sett den. Men jag tycker denna killen är helt fantastisk. Sure, han hittar på sin egen text majoriteten av låten men hur bra sjunger han inte då!? Nästan på pricken som MJ.
Bara för det blev jag sugen på att titta på  This is it.
Och det ska jag nu ha som söndagsunderhållning.
Heippa!
Trassel.Testade för första gången att limma i förlängning idag. Supernöjd.
Men dock superovan med långt hår. Jag lär mig la!
Just as easy as A B CMmm, jag vill ha vår och massor av färg.
Feeling retro today
Mission completed!

Eller ja, mitt första uppdrag i religionskunskap A iallafall. Satan vad jag är nervös! Och så får jag inte reda på resultatet förrens nästa vecka. Jag kommer ju dö i helgen. Eller nej okej. Riktigt så farligt är det faktiskt inte. Har laborationer i naturkunskapen jag måste göra i helgen. Och ja de MÅSTE göras i helgen för att det är bara då pappa är hemma och jag behöver hans hjälp haha. Jag vet att det blir mycket snack om plugget här. Men det är så grymt skönt att äntligen få börjat plugga igen. Satsar på att plugga igen terminen jag missade i höstas så jag kan ta studenten i juni nästa år. Vad säger ni, det är väl en bra amibition? (:
Fina pojkar piggar upp min dag.

My Knee From Right Below My Ankle :(, Arizona Classic Flannel, Urban Outfitters Chambray Tie, Burgundy Beanie From ThriftedZara Beautiful Piece Of Tissue, Skinny JeansBlue Vans Vulcanize, Cheapmonday Skinny Jeans, White Tank, Jeans ShirtUrban Outfitters Rosary Necklace That I Wear A Shit Ton, Black Tank Top From Thrifted, H&M Black Super Slim Pants, Diy BraceletWayfarer From 80spurple.Com, Diy Bracelet, Urban Outfitters Rosary Necklace, Denim Biker Vest From Asos.ComShrunken Blazer From Thrift Store, F21 Skinny Tie From Forever 21, American Eagle Plaid Button Up From Buffalo Exchange, H&M Skinny Jeans

Bilder från Lookbook.nu
Tatueringar är aldrig fel.


Speciellt inte om man får ha dem själv (:
Tänk, tänk, tänk.

Trötta ögon och en hjärna som går på högvarv. Så känns det just nu. Massa vetenskapliga saker jag har läst idag och försökt få det att fasta. Faktiskt så har jag lärt mig oerhört mycket idag. Hoppas jag kan det i fortsättningen med, haha. Tiny kom förbi på eftermiddagen. Alltid lika trevligt att spendera några timmar med henne. Men nu blir det nog en runda plugg till. Eller nae, väntar nog tills imorgon så jag faktiskt förstår vad jag läser (:Molekyler, kvarkar och joner.Idag är det råplugg av naturkunskap som gäller!