Det kommer en dag.

Det kommer en dag.
Kanske imorgon, nästa vecka
Eller om ett år

Det kommer en dag
Då allting kommer att rasa.
Ingenting kommer kunna räddas

Det kommer en dag
När tårar kommer falla som regn
Och hat kommer skrikas ut.

Det kommer en dag
då jag lämnar dig.
Fuck.En skitdag då allting känns piss.
Jag saknar min katt. ♥
I should leave right now.I can't make you love me - Bon Iver
Just nu..Filmkväll för mig själv.
Ingen som klagar när jag somnar mitt i filmen.
Fantastiskt.
Jag tycker om hur mitt leende framkallar ditt och hur våra läppar passar så bra ihop.

Snart har ännu en vecka förflutit bort. Får lite ångest när jag tänker på hur mycket tid som har gått åt att göra ingenting. Människor i min omgivning tycker jag ska fokusera på pengarna och erfarenheten när det känns så.
Men det är så svårt att tycka att göra ingenting är värt när man mycket hellre skulle göra ingenting med någon annan. Antar det är lättare att vara ensam tillsammans med någon annan.Damn you SJ.

Jag har hört om diverse tågförseningar och förbannelser över SJ. Själv har jag inte råkat ut för några större missöden. Förrens igår..

Hade spenderat helgen nere i Småland hos min föräldrar och skulle ta tåget tillbaka upp till stockholm på söndagskvällen. Några timmar innan avgång får jag ett meddelande av kära SJ som berättar att på grund av vädret så kommer mitt tåg ta 2 extra timmar. Det vill säga 6½ timme. Redan här känner jag att jag vunnit lite av er sympati (hoppas jag iallafall). Så jag spenderar 6½ timmar på tåget tillsammans med en hel del andra arga medresenärer. Så mitt lilla tåg som skulle varit framme vid 23.15 bromsar istället in på Stockholm central runt klockan 01.00.  Trött och irriterad tar jag min väskor och ska bege mig mot tunnelbanan för att få åka hem.
Men nej, bakslag igen. En vakt hejdar mig och säger att det är stängt. Skojar han med mig!? Nej, tunnelbanan slutade gå vid klockan 01.00. Klockan var då 01.05. Då var det ingen glad Antonia kan ni tänka er.
Så jag får helt enkelt hejda första bästa taxi och åka hem.

Ni kanske förstår att jag har varit trött på jobbet idag?Vila i frid bröder, systrar och medmänniskor. Jag sörjer er.

Ibland händer det saker som ingen hade kunnat förespå. Den stora tragedin på ungdomslägret i Norge som hände igår är en av dem. En man som kommer i uniform och utger sig för att vara polis och ska säkerhetskontrollera lägret på grund av den stora explosionen vid regeringshuset tidigare på dagen. Felet är bara att mannen är inte polis. Han är förmodligen den som satte bomben i bilen vid regeringshuset och nu skjuter han ihjäl minst 80 helt oskyldiga ungdomar på lägret.

Nu på morgonen har jag tittat på norsk tv och jag kan knappt hålla tårarna borta. Det visas bilder på ungdomar som lindas in i liksäckar. Andra som skriker i ren förtvivlan och sorg över att finna sina vänner döda. Det gör ont i mig att se och höra det.
Vittnen säger att mannen sköt för att döda. Och det var det han gjorde. På land, i vattnet och i luften. Minst 80 personer miste livet av helt okänd anledning. Ibland händer saker som bara inte ska hända. Detta är en av dem.

Bröder, systrar, medmänniskor, jag sörjer er.Det är inte roligt längre.Det är inte för inget de kallar honom Kung Henry.
Love is not about finding a perfect person, but learning to see an imperfect person perfectly.
Varför auktionerar ingen ut sin son på tradera?

Jag har nyligen funnit fenomenet att sitta och buda på Tradera. Man kan få fantastiska saker för priser lååångt under vad man skulle få betala för dem i det verkliga livet. Så jag sitter när jag är uttråkad och letar efter saker att buda på. Alltifrån kläder, skor, parfymer, skivor och böcker. Man kan finna i princip allt!

För ett tag sen läste jag om en kvinna som satte ut sin man på blocket för hon hade tröttnat på honom. Helt allvarligt och hade tillochmed fått svar! Facinerande att ens komma på tanken tycker jag. Så nu när jag budat hem det mesta av kläderna, skorna, parfymerna, skivorna och böckerna så skulle det ju sitta fint med lite sällskap också. En finfin liten man helt enkelt. Kvinnan satte ut sin man på blocket, men jag råder andra att auktionera ut snygga män på Tradera. Det är ju där jag hänger!

Så alla ni där ute med en bror, son, kompis eller liknande, hör upp!
Är han kulturell, interlektuell, rolig, snygg (!!) och allmänt jämnställd så kan ni väl lägga ut en annons?
Jag väntar på er med kontokortet i högsta hugg.
Gör det mig till en torsk eller bara rent desperat ensam?Jag har ingen chans, för hela stan vill ha dig.
Ready, set, ACTION!

Puh, efter ha gått upp 7 imorse för att tvätta så känner jag mig ganska seg nu.  Var en runda till kungsträdgården och kikade lite på Stockholms Street Festival. Ett tips för er här i sthlmsområdet. Sista dagen är imorgon. Riktigt värt det. Bland annat en helt sjukt grym kille från New York som trummar på plasthinkar. Makalöst!

Ikväll har jag bunkrat upp mig med tre filmer som jag hyrt från videobutiken ett kvarter bort. Så resten av kvällen ska jag spendera i sängen med Black Swan, The Kings Speech och Once Fallen. Mysigt va?Ingenting står över migIngenting står över mig - Norlie & KKV
Handsome men.

1386138_yellow_pantbsRalph Lauren Maroon Driving Shoes, Swatch Black Watch, Rayban Black Matte Wayfarers, Bazaar Scorpion Necklace, Topman Dark Blue Tank, Black Gulangdu Gray Shawl Collar Cardigan From Bangkok, Topman Army Green TrousersBaseball JacketAsos Tank Top, Jules Shirt, Celio Blazer, Asos Leather Bag, North Star, Chanel GlassesZara This Is My Face, April77 Joey Indie Gene, Zara Sailor, Ray Ban WayfarrerTrench1386784_4e14ab07eddc6c35940098ca

Ph: Lookbook.nu
Jag erkänner..

.. jag har nog världens tråkigaste blogg. Eller så är jag bara en tråkig människa? Hmm..
Nej men det har varit full rulle de senaste dagarna så jag har varken haft orken eller lusten till att slänga upp något här. Har börjar sommarjobbet iallfall och imorgon är det sista dagen på första veckan. Bara sex veckor kvar! Haha, inte alls länge.. Säger vi.  Men annars leker väl livet ganska bra. Förkylningen börjar avta och jag har bara rethosta kvar. Dock så saknar jag en person alldeles för mycket för mitt eget bästa, men scch, hemlis!

Iallafall, någerlunda erkännande om att denna bloggen är oerhört tråkig och lite update på vad som händer. Jag ska försöka bättra mig, jag lovar! ;DUpdate.

Inte la sig febern. Inte blev jag frisk. Inte fick jag uppleva den festival jag längtat efter i flera år.
Dålig planering och sjukdom blev mitt fall. Det suger riktigt hårt, men jag tror väl mig överleva det också.
Ska försöka att pussla ihop lite konserter så jag få se några av artisterna iallfall.

Nu ligger jag halvdöd i min säng i Stockholm efter första arbetsdagen. Trött som ett as trots att jag inte genomfört något vettigt idag, haha.  Behöver komma in i rutinen igen!  Men men, updaten får vara slut nu.