I had a bad day

Det finns dagar som är mer jobbiga än de andra. Idag har varit en sådan dag då verkligen ingenting har känts rätt. Så jag är glad att det är över och att jag lyckats vara lite produktiv i den meningen att jag ÄNTLIGEN har skickat in arbetet i internationell ekonomi. Om det blev bra, ja det är en annan sak-

Nu väntar snart sängen på mig.
xoxo




Gå härifrån, du är inte välkommen hit längre.




Tröttmössa

Klockan är bara tolv och jag är trött, hah. Gick upp sju imorse för att börja tvätta. Halvsov lite medan maskinerna blev klara och drömde världens skummaste dröm om att jag var gravid och kunde känna den lillas fötter. När jag sen vaknar i ren panik så tror jag att jag är med barn, vilket jag insåg några minuter senare att jag inte var, hah.

Funderar på att lägga mig och sova lite. Jag vet att jag sa att jag skulle skriva arbetet, och det ska jag med göra. Men jag känner att jag borde prioritera att vila under helgerna så jag inte knäcks (:



Nattsuddare

Mycket trevligt kväll blev det igår. Vi hamnade på Sommar! denna helgen också. Ett fantastiskt ställe om jag får säga det själv. Knökat med folk var det också pga att det är löningshelg. Det roliga börjar redan i kön då Therese och jag står och pratar, sen vänder sig killen som står bakom mig och frågar om jag kommer ifrån växjö. Förvånad as hell så frågar jag honom hur han kunde veta det och svaret jag fick var att jag tydligen pratar med dialekt. Jag som trodde att jag slipat bort den efter en månad här uppe, haha.
Kvällen flyter på och vi bekantar oss med två trevliga matroser. Sitter och pratar fram till stängning och sedan så hänger vi med dem till söder.  Så jag kom ju hem kvart i sex i morse. Kan ju säga er att har varit räääätt så trött idag.

Trots min trötthet så har jag och mormor varit på utflykt till Fotografiska idag för att få se utställningen om Strindberg bl.a.  Jag älskar verkligen Fotografiska och njuter varje gång jag är där. Fick med mig en poster hem också med självaste Strindberg. Nöjd chey.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som vankas. Antingen chillar jag sönder eller är jag ambitiös och börjar skriva på det sista, jag upprepar SISTA, arbetet i internationell ekonomi. Imorgon ska jag tvätta och skriva arbetet klart iallafall.
Vi får se vad kvällen har att erbjuda



Mothers, lock up your sons. I'm going out!



Jobbveckan är äntligen över och helgen står för dörren. Har avnjutit pizza med mormor nu på kvällen och håller för tillfället på att göra iordning mig. Ska nämligen möta upp finaste Therese och sen ska vi gå ut.
Aldrig hade jag trott att jag skulle tycka det var så kul att gå ut. Men omväxling förnöjer säger dem ju.
Får ju faktiskt passa på då detta är sista helgen i storstan. Nästa lördag styr jag kosan hem mot skogarna igen!

Ikväll dock, då jävlar ska det njutas!




Nanananananaaaa batman!

Nog för jag alltid varit en superhjälte-tönt men på senare tid har jag helt snöat in på batman. Antar att det är filmernas och tv-spelets fel, haha. Men nu så säljer Junkyard dessa uuuuuunderbara converse med batman-tryck.
Priset? 999:-   Vill jag ha dem? Som in i helvete!

Skor "AS Specialty Batman Hi" - Aquatic/SeaportSkor "AS Specialty Batman Hi" - Aquatic/SeaportSkor "AS Specialty Batman Hi" - Aquatic/Seaport



I can do it, and i will do it.

Skriva samt skicka in historiaarbete? C H E C K !

Ni anar inte hur lättad jag är när jag ÄNTLIGEN har fått iväg det där arbetet. Nu är det bara ett arbete kvar i historia och ett i internationell ekonomi innan det är tenta och sen slut på kursen. Tänkte att jag ska göra klart arbetet i internationell ekonomi innan augusti börjar, eller rent av innan helgen är slut? Ah, vi får se.  Det är bara sätta fart nu, för nu är det nästan så jag ser slutet. Nästan så jag ser mig själv i studentmössa nu.

Bara lite till. Kom igen Antonia, kämpa. Du fixar det här.



Går det trycka på paus?

Jag är på gränsen till att knäckas. Knäckas på riktigt alltså. Tror ingen riktigt förstår den pressen som ligger på mig just nu. Försöker vara alla till lags, sköta skola och jobb. Det tar på krafterna. Och ja, jag vet att de är fler som jobbar och pluggar samtidigt men det betyder inte att det inte är jobbigt för mig. Är besviken på mig själv igen att jag inte skrivit klart arbetet. Imorgon MÅSTE jag verkligen göra det. Om jag så bara så ordbajsa. Fan alltså. Kan jag inte bara trycka på paus och fly från allting en stund?




Running Wild




Smileyface

Insåg precis att imorgon är den 25e vilket innebär att det är löning! Yeey, glad chey. Det är bara för den veckan jag jobbade i Juni, men ändå lite goa pengar.

Dessutom har jag skrivit en tredjedel av historia-arbetet. Så idag känns som en lite bättre dag än igår.



Kanske bättre sen.

  

Jag vet inte riktigt. Känner mig besviken på mig själv idag. Har inte skrivit arbetet, inte ens påbörjat det. För jag har i ärlighetens namn inte orkat.  Jag verkligen känner hur jag töms på all energi till allting. Men jag försöker bita ihop och fixa både skola och jobb. Plus det försöker jag ha någerlunda socialt liv. Utöver det känner jag mig äcklig rent ut sagt. Otränad, blek, ful, ja you name it. Men jag har iallafall börjat lägga om kosten igen och dra ner på kolhydrater och andra godsaker. Om det lönar sig får vi se när jag kommer hem och ställer mig på vågen igen.
Usch, jag bävar inför den stunden. Egentligen skäms jag över att skriva ut allting här. För här kan ju ni faktiskt läsa det och förstå att jag är en rätt trasig människa för tillfället. Försöker intala mig själv att det är okej att vara lite trasig.

(Ja, det här är ett sånt här gnäll-så-mycket-jag-orkar-inlägg så jag kan ventilera och kanske, bara kanske orka vara lite bättre imorgon.)




Bad idea.

Just nu känner jag att valet att titta på hela Batman Begins igår kanske inte var det bästa valet. Ögonen känns som om de behöver stöttas upp med tändstickor eller liknande och min hjärna känns som den fortfarande sover.
Känns som en ypperlig dag att jobba samt att skriva ett historia-arbete på. Tycker ni inte?




Ink + Men = ♥



Modell: Ricki Hall



Saturday Night.

Det är löjligt egentligen hur mycket energi man kan få av att bara ha helt sjukt kul i en kväll. Igår så spenderade jag kvällen med min goda vän Therese. Kvällen började med att vi gick på bio och såg Snow White and the Huntsman. Under reklamfilmerna innan filmen så sa jag till T att det nuförtiden sällan görs filmer som man verkligen tänker "WOW, den här var bra!".  Och sen såg vi filmen, och gissa vad? Den var WOW-bra!  Visst hade jag höga förväntningar på den sen jag hört så mycket gott om den, men den nådde verkligen upp till mina förväntningar.  Nu räknar jag ner dagarna till Batman-filmen har premiär och sen ska jag med all säkerhet konstatera att det också är en WOW-film.

Hur som helst, efter filmen så bestämde vi oss för att gå ut en runda och se vad som händer. Vi hamnade på Sommar! borta på Kungsholmen. Riktigt skönt ställe må jag säga. Vi hängde där, snackade med lite folk, flirtade. Ni vet så som två nittonåriga tjejer gör, hah.

Vid halv två lämnade vi iallafall stället och drog oss hemåt. Jag var hemma vid två-snåret fylld med nyfunnen energi och rent av glädje. Det kändes riktigt skönt att för första gången på länge lägga mig ner i sängen och somna utan att tänka på personer som bara drar ner mig.

Tack Therese, för du är en sån jävla fin vän!



Signar ut, slut!

Haft sån jävla awesome lördagskväll. Berättar för er pussgurkor imorgon. P U S S !

 

 




All the kittens goes raur




Jag gråter bara i regnet




Nu jävlar.

Helt sjukt vilken träningsabstinens jag har! Räknar verkligen ner dagarna tills jag ska åka hem och får aktiviera mitt gymkort igen. Har fått tilbaka motivationen till att vara hälsosam igen. Vilket är helt jäkla awesome! Så nu är det tillbaka till det mer hälsosamma jag. Det vill säga att det är en ordentlig nedskärning på kolhydraterna som jag har slarvat rejält med under sommaren samt regelbunden träning. Gasen i botten då jag vill vara snygg till min student. Eller nä, jag vill inte bara vara snygg till studenten. Jag vill vara fit och snygg hela tiden.

Nu jävlar.



Reality

Nu är det lite åter till verkligheten känns det som. Imorse åkte mamma och syrran hem igen och nästa gång jag får träffa dem är när jag slutat jobbat för sommaren och åker hem. Det vill säga om sisådär 2,5 - 3 veckor. Men dessa veckorna som redan har gått har försvunnit snabbt så jag antar att resten går på nolltid. Kommer sakna de två dock. Jobbet idag kommer förmodligen vara lika dött som det var i måndags och igår. Ska försöka piska mig själv att läsa klart historian. Läste hälften igår och tänkte läsa andra hälften idag. Det är ju som sagt en hel del timmar jag inte har så mycket att göra här på jobbet. Så lika bra att vara produktiv.



You better shape up, cuz i need a man




Done and done

Herregud säger jag bara. Det har varit full rulle sen fredags morse i princip och det har märkts på min uppdatering.
I fredags kom som sagt sis och mamma upp, så jävla awesome! Sen i lördags var jag på bröllop, som ni vet. Det var riktigt kul och jag dog lite av skratt då det verkade som att en av min kusins metal-polare blev lite förtjust i mig. Sen igår fick vi ett ryck och tog en spontanresa ut till skärgården till min bror och svägerska. Fikade lite och firade brorsans födelsedag i förskott. Vips så hade helgen försvunnit och jag fattade nada.
Har jobbat halva min dag idag och har användt dötiden till att skrivit klart samt skickat in arbetet i internationell ekonomi jag har gnällt om i någon vecka. Efter jobbet så bär det ut till morbror och hans familj för lite middag och umgänge. Känner att jag har de närmaste dagarna planerade in i de minsta detalj. Men det är också skönt. Slipper jag tänka på massa onödigt tjafs som omogna män och saknade vänner!



Wedding

Nu är jag på väg till min kusins bröllop. Dagen till ära så har jag maxiklänning, som jag inte ser konstig ut i!! Halleluja-moment typ. Dock har jag en blodfläck på mina skor. Men ingen kan vara perfekt, right?




Vem vill vara fri när alla andra är upptagna.




De säger att jag inte är som andra.




Stroboskop

På något konstigt sätt så har det ljusnat lite i mitt vakum. Jag har tillochmed fått lite ordning på ett arbete som jag skulle skrivit klart för länge sedan och morgonarna känns inte lika kvävande längre. Kanske så har jag äntligen lyckats. Lyckats med att släppa allting som drar ner mig så djup så det känns som om jag drunknar. Min syster har försökt att intala mig att jag måste börja tänka på mig själv, för det är bara mig själv som jag har kvar när allting annat försvinner. Det kanske låter dramatiskt, men det är sant. Tänk efter så kommer ni också förstå vad jag menar. Kanske är det också lite ljusare här i tomrummet för att jag vet imorgon när jag kommer hem från jobbet så kommer min allra käraste syster och min älskade mamma finnas där i lägenheten. Åh vad jag ska krama dem.
Jag vet inte riktigt vad allting beror på. Varför jag hamnar nere i mörkret ganska ofta och varför jag får lite ljus ibland. Antar att jag bara får lära mig att leva med ett stoboskop till liv, och bara vrida upp musiken och dansa vidare.



Homesick

Jag lider av smärre hemlängtan och försöker lindra det genom att laga mat hemifrån. Dagens rätt: spagetti bolognese à la småland




Jag försöker

Vad är det för fel.  Jag orkar inte ha det såhär. Vill vara lika ambitiös, energisk och härlig som jag brukar. Men ändå blir jag inget annat än en trött, trasig spillra av det jag brukar.  Jag försöker verkligen att ta mig upp.
Försöker att hålla det för mig själv. Men jag måste ut med det om jag inte ska drunkna. För det är precis det som det känns som jag gör. Drunknar.  Drunknar i alla måsten, borden och kansken.  Jag vill bara bryta loss från allt.


Jag försöker klara av allting. Jag försöker verkligen.



Tomorrow will be a better day.




The Tallest Man On Earth.

Jag kan inte tro det. Kan verkligen inte tro det. Men jag är en lycklig ägare till en biljett till en av TTMOE's spelningar i Sverige nästa år.  17 februari här på Cirkus i Stockholm. Ni anar inte hur glad jag är. Detta har gjort hela min dag!  Jag är nog The Happiest Girl On Earth. ♥

Tack till världens bästa syster som fixade biljetten till mig för att jag inte kunde när jag satt på jobbet.
T A C K !  ♥




Man måste härma dem som orkar. De som fortsätter ändå.

Det spelade ingen roll hur många timmar jag satt på golvet i lägenheten.  Mormors lägenhet från femtiotalet som annars brukade vara som en fristad för mig med sina blommiga tapeter och dragiga fönster. Den fick mig nu bara att känna mig ängslig. Försökte ta fram allting som en gång gjort mig hel men det kändes bara som ytliga försök till att känna mig glad igen. Kanske är det så att jag måste släppa taget om allting och låta lyckan hitta mig. För ett kontrollfreak som mig är det svårt att släppa på principer. Det är svårt att nöja sig med att vara ok när man vill vara fantastisk i allt man gör. Skola, jobb, familj, vänner och tillochmed kärlek. Jag önskade bara att när jag satt där på golvet så skulle allting ordna sig. Allting skulle bli bra.



Restless

Bland de finaste filmer jag någonsin sett. Sällan jag gråter till filmer också, men till den här kunde jag inte hålla tårarna borta. Tycker egentligen inte om kärleksfilmer då jag tycker de är för cheezy, men den här var annorlunda. Den var inte cheesy.  Den var helt freaking underbar.
 



Sometimes you just have to let go and let happiness find you.




Down to earth




FU

Fy fan va sur jag är.  ÄNNU mer sur än vad jag var imorse över kukhuvuden som inte kan bete sig. För när man får bevisat att de är lögnaktiga kukhuvuden på FB så blir man bara så förbannad.

Därför säger jag Fuck you till alla idioter som tror att jag är någon jävla reserv och lägger mig och kollar film istället.





I choose.




Bull. Shiet.

Suck.  Jag är så trött på oärliga idioter rent ut sagt. Vart finns människor med stake nog att säga som det är och som de tycker? Jag verkar hitta alla de andra iallafall. Så om ni letar efter människor ni inte vet vart ni har och som bara snackar massa bull så har jag ett helt lager (:
Så, eftersom mina helgplaner gick åt skogen (Ni kanske förstår varför) så behöver jag något nytt att sysselsätta mig med.  Visst, jag är i Stockholm och det finns miljoner saker att göra. Men just nu står huvudet still och jag skulle ju gärna slippa göra allt det där ensam!  Får fundera idag.

Ska snart dra till jobbet och det känns gött att det redan gått en vecka. Nu är det bara fyra kvar. Som sis sa får man ta det vecka för vecka, dag för dag för att kunna överleva. Äsch, nu ska jag inte vara så dramatisk men ni fattar grejen. Idag rockar jag iallafall mitt egna lockiga hår. Ingen plattång idag inte. Har faktiskt börjat tycka om mitt smålockiga/vågiga hår. Vad tycker ni ?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Nej

Jag försöker vara tyst, inte gnälla eller klaga. Försöker vara glad för att jag har ett bra betalt sommarjobb som jag trivs på. Försöker även hitta lycka över att vara i Stockholm igen.  Men det är svårt, det ska jag säga er. Det är tungt, jag har hemlängtan of doom och allt känns bara jävligt jobbigt. Jag vill ha min säng, mina djur och mitt eget space.  Känner mig mer ensam än vad jag gjort tidigare och det suger.  Det gör ont för er som inte vet hur det känns att vara ensam. Det gör sjukt, jävla, förbannat ont i hela kroppen och själen.

Men jag försöker och vara tyst.
Nej, jag ska inte klaga. Förlåt.



Stockholm i mitt ♥

Det känns som man valt rätt dag att gå på allsång när det är sol och 20 grader ute.  Ska jobba 1,5 timme till, sen hem och slänga i mig något att äta för att sedan möta upp Therese och sedan åka ut till Skansen. Börjar bli lite av en tradition att vi går på allsång om sommrarna, hah. Trevligt att göra något annat än att äta, jobba och sova (:

Nä, försöka vara lite arbetsinriktad (trots att det finns nada att göra) nu. 

xoxo




G33k-varning



 
Såg denna på facebook och började  nästan att gapskratta. Det måste nästan vara lite G33K-varning på mig nu.



Hard work! Not.

Jag som hade planerat att se fotbollsfinalen igår och var så pepp, vad hände? Jo migränen från helvetet kom för att hälsa på och stannade hela natten. Såååå mysigt. Är lagom trött idag kan jag säga er. Tur för mig händer det inte extremt mycket på jobbet. Jag sitter istället och skriver inköpslisa samt pluggar lite vid sidan om. Skönt att man har betalt för att egentligen bara vara här.

En timme kvar lite drygt och inget händer.. Vill bara sluta nu så att jag får åka och handla så jag kommer hem någon gång! (: