Uttråkad chey
Skavsår.

Aj, aj, aj! säger jag bara. Efter min och hundens morgonpromenad så kommer jag hem med ett fett motherfucking skavår på min häl. Det är inte vackert ska jag säga er!  Men promenaden var skön så jag ska inte klaga. Idag är det äntligen fredag och imorgon är det sista april. Herregud vad tiden springer iväg! Nästa helg så fyller jag 18 med! Damn, haha. Näe, nu blir det att plugga lite psykologi innan jag lägger ner för helgen (:
Hur låter dem? Säg voff!Snook feat Motorisk Afasi - 17 juni
BusfröTröttnade på att vara brunett, så det blev att bli blondin en runda igen. Trivs riktigt bra i det men kommer med all säkerhet tröttna på det om några månader. Jag är verkligen en kameleont när det gäller hår!
Nu funderar jag på om jag ska behålla mitt korta eller sätta i lite extentions och få hollywoodsvall.
Känns dock som det lutar åt det korta nu i sommar då jag ändå kommer ha det uppsatt hela tiden.
But time will tell (:
Det var han som ville kyssa mig.Veronica Maggio - Snälla bli min.
Jag saknar henne dock ibland.
Hon kallar det för tur.

Hon kom hem till mig inatt
med randiga kinder
och ett trasigt hjärta.
Svor på att aldrig älska igen,
aldrig skulle någon få henne.

Vi skålade i blåbärste
och drack för livet, skor och brunbrända ben.
Hon log pillimarisk bakom sin kopp
och sa att det var tur att jag inte var som dem.

När hon somnade på min soffa tänkte jag på vad hon sa.
Att det var tur att jag inte var som dem.
Nej, som en zebra bland hästar står jag ut
när vi jämförs med andra.


Och hon kallar det för tur.
Don't come to me on my dying-day.Jag har några fina minnen när mina vänner har sjungt låtar för mig. Detta är en av dem och det är lite drygt ett år sen jag hörde denna låten för första gången.  Tänker alltid på den gången när jag hör den. För att inte bli allt för sentimental så kan vi kort och gott säga att det var en mysig kväll (:
Och Dallas Green som denna underbara människa heter är ju inte dålig snygg heller!
Enjoy!
Vad jag jobbar med? Brännan såklart.Eftersom jag har sommarjobb majoriteten av sommaren och att jobbet är inomhus så kommer jag få ytterst få tillfällen att sola. Vilket suger lite. Men jag överlever nog. Iallafall försöker jag ta igen det lite nu innan, så jag kan få någon färg i sommar och inte gå runt som en blekfis!
Och efter en timme i solen så tycker jag att jag får lite resultat! (:
21 Augusti

"Förgäves stäcker jag på morgonen ur armarna efter henne, när jag vaknar upp ur tunga drömmar; förgäves söker jag henne om natten i min bädd, när en lycklig, oskyldig dröm gäckat mig: jag satt bredvid henne på ängen, höll hennes hand i min och betäckte den med tusen kyssar. Ack, när jag ännu halvsovande famlar efter henne och därvid vaknar - en ström av tårar bryter fram ur mitt beklämda hjärta, och jag gråter mig tröstlös in i en dunkel framtid"


Kan man något annat än älska Den unge Werthers lidanden?
Det bara är så.När jag var runt 13-14 så lyssnade jag oerhört mycket på svensk hiphop. Vilket jag fortfarande gör, men det är väl annorlunda låtar jag lyssnar på nuförtiden.
Har alltid varit en jävligt känslomässig person och har burit mina känslor på utsidan.
Jag kunde alltid hitta låtar med texter att relatera till som jag spelade om och om igen. Så när jag plockar fram de gamla låtarna som var mina favoriter kryper minnena fram och jag blir sådär smärtsam nostalgisk. Det är som känslorna sitter kvar i låtarna.


Jag ryser när jag hör din röst. Det bara är så.
I need a sugerdaddy.Denna underbara jumpsuite från H&M fullkomligt bara skriker ju efter mig.
Så galet snygg. Så någon som känner sig givmild kan ju alltid ge den till mig i för tidig födelsedagspresent!
Oh, c'est trés drôle!

Eeeeeeeller inte.
Sure, jag tycker om franska språket och det skulle vara hur kul som helst att kunna det flytande. Men jag håller verkligen inte reda på all grammatik. Det är helt jädra omöjligt!  Men får väl hoppas på att något fastnar iallafall!

Fick en sms-avi att mina fina skor ligger och väntar på mig. Lite lycklig blir man då. Men jag intalat mig själv att jag inte få hämta dem förrens jag är klar med detta kapitlet i franskan. Morotar funkar alltid!

Det slog mig precis att det nog inte heter morotar. Morötter heter det ju. Haha, ni ser att min grammatik inte är på topp! ^^Nu är det piskan som gäller.

Den mentala iallafall.  Har fått sommarjobb hela sommaren, och det kräver ju såklart att jag är klar med alla mina kurser denna terminen och inte behöver komplettera något på sommarlovet. Så nu är det piskan som gäller och ska råplugga nu de kommande veckorna för att bli klar i tid.  Moroten är jobbet, P&L och sommarn. Jag ska fixa det, jag ska fixa det, jag SKA fixa det.

Just det, glömde säga att JAG SKA FIXA DET!Våren är här, och pissemyrorna har vaknat!

Haha fy fan vilken liten bitterfitta jag varit den senaste veckan. Fy på mig! Gnällt, gnällt och så har jag gnällt lite till. Men nu är det jädrar anamma slut med det!

Våren är iallafall här på riktigt nu! När man sitter i en solstol och solar utan tröja så känner man att det är inte allt för länge kvar till sommaren. Tiden går ruskigt fort. Känns som förra veckan det var 31 januari och jag var på introduktion till plugget. Galet! Tappat lite motivation när det gäller plugget, men det är bara att försöka hitta den igen. Ett annat starkt tecken på att våren är här är att jag har beställt nya converse! Mina gamla vita är trasiga och hål ända in till foten så dem har jag förbud på att använda. Istället så komer snart dessa godingarna hem till mig. Snyggare får man faktiskt leta efter!

Converse Stars & Bars Hi

Och på söndag är det tre veckor kvar till artonårsdagen. Livet leker! haha
Jag orkar inte jaga mer.
En älskare utan namn

Jag lärde mig aldrig
hans namn. Det var
bara någon som botade
min ensamhet för
en stund.

Vi älskade hela natten
på skrynkliga lakan.

Hud mot hud.

När han gick
gav han mig en papperslapp
med hans nummer
 och jag lovade att ringa.

Jag satte lappen på kylskåpet
bland de andra jag fått
från hjärtan jag krossat
Kalla det poesi om du vill.

Jag tror att du vet
att jag såg dig gråta
när du tog taxin hem.

Som tysta regndroppar
på din kind
en ljummen vårnatt.

Du måste förstå att detta
inte är något farväl.
Detta är ett sorts
"Vi ses snart"

Den orala och anala fasen.

Fy på er, jag vet vad ni tänker!
Men det är fakiskt inom psykologin dessa faser finns. Mycket intressant må jag säga. Vad som kanske inte är så bra är att jag analyserar mitt eget och min omgivnings beteende mycket mer än tidigare efter ha börjat läsa psykologi, haha. Upptäckte att det bara är 10 veckor kvar av terminen! Gäller att sätta fart nu om jag ska hinna få allting gjort som jag vill.

Ska operera mig på onsdag. Inget större ingrepp. Blir faktiskt inte ens nersövd så vet inte om jag kan kalla det för operation. Men de ska iallafall öppna min hand och ta bort en liten vätskefylld blåsa som jag har på en sena i handen. Är galet nervös och kommer be dem att proppa mig med lugnande medel innan de sätter igång.

För mig är du den enda.Min älskade Timo förgyller min kväll. Sen kan vi bara låtsas att mina föräldrar hade döpt mig till Eloise som de funderade på.
Han är inte som mig, han är förlorad på ett helt annat sätt.