Klipp dig och skaffa dig ett jobb. Ehm jag menar.. utbildning?

Herregud säger jag bara. Snacka om att jag har proppats med information idag. Var på introduktion till nya plugget. Jag ska börja, eller nu har jag ju faktiskt börjat redan, på Sveriges enda distansgymnasieskola. Allting verkar underbart och det ska bli skönt att komma igång igen. Dock är jag rädd. Rädd för att det ska bli för svårt och att det ska bli fel. Fast kan ju dock inte tänka sådär. Då kommer det ju GARANTERAT inte att fungera. Så jag ska skaffa lite jävlar annama och ta tag i mitt liv nu.

Ett liv som börjar med Naturkunskap A, Religionskunskap A och Företagsekonomi A.


When old love keeps you waiting

Hitta fler artister som Fredrik BerlinMyspace Music
Någon slutar alltid att älska först.

Oj, det har varit lite trubulent de senaste veckan. Men jag tror att jag ridit ut stormen så gott som det går. Imorgon är sista dagen på januari månad år 2011. Imorgon är också dagen då jag börjar skolan igen. Japp, ni läste rätt. Inget mer latande framför tvn om dagarna. Nu blir det hårdplugg istället. Så imorgon ska jag på introduktion eftersom det är en distansskola. Ska bli informerad om hur allting funkar och så vidare. Jag är lite nervös faktiskt. För vad vet jag inte riktigt. Kanske bara hör till. Men ska bli skönt att börja skolan igen iallafall. Få ett liv igen, haha.

Tänkte lägga in ett youtubeklipp, men av någon anledning så funkar det inte längre för mig att bädda in. Någon som har samma problem eller har haft och som kan hjälpa mig lite kanske?I ♥ Sarah MoonBesökte fotografiska museumet idag tillsammans med mormor. De hade en utställning av Sarah Moon och jag blev förälskad direkt. I det mörka som är dolt i bilderna. Melankolin som lyser igenom då och då.
Åh, så underbart.
I'm a terrible person.
Gorgeous


Modekungen.se
Det räcker med att titta på dig så känns det som det gjorde första gången.
Stockholm i mitt hjärta.

Återigen befinner jag mig i huvudstaden. Eller ja, gnagarnas hemstad iallafall. Det vill säga Solna.
Konstigt nog känns det som att komma hem. Som om jag aldrig varit borta. Kanske behöver jag den här staden i små doser då och då. Fast mer troligt är det att jag behöver människorna här uppe i små doser då och då. För här uppe har jag träffat de mest underbara människor och jag saknar dem varje dag när jag inte är här.

Denna vecka så ska jag bara ha 'semester'. Träffa underbara människor, gå och shoppa, sitta på fik och känna mig mystisk och ha långa känslomässiga konversationer med mormor.

Nu mår jag bra. Kanske är en liten bit kvar av mig här uppe.
Nattlig ångest.

Klockan är över midnatt. Min klocka ringer om sex timmar. Jag kan inte sova. Ångest. Försöker att tvinga mig. Men min kropp och mitt sinne vägrar. De är som små barn som gnäller för att få stanna uppe liiiiiite längre för att få se det där programmet som stora människor tittar på. Men det är inget program som de väntar på. Snarare något lugnande. En lugnande röst kanske i en telefonlur alldeles för långt bort. Eller så kanske det skulle hjälpa om bara huvudvärken släppte. Stressad? Mja, nu är det bara fem och en halv timme kvar till alarmet går igång. Och jag har inte sovit någonting.

Om bara huvudvärken kunde släppa.
Eller en lugnande röst sa godnatt.Abbigliamento

Storets Leather Skirt, Fendi Peekaboo Bag
Lipsy Skirt, Gucci Shoes, Vintage Shirt, By Marlene Birger Jacket
Zara High Waisted Skirt, Babooshka Boutique Turban, Primark Plain Belt, Primark Bodysuit
Faux Leopard Jacket, H&M Leopard Heels
Poplap
Forever 21 Platform Booties, H&M Peplum Short, Funky East Shearling Coat With Mink Collar, H&M Bustier
Snorungar
Dags för ny frisyr kanske?

In A Little Unknown Store. Hihi (: My Chanel Bag Is At Home., Monsoon&Accessorize Knitted Scarf, H&M Grey Boyfriend Blazer, American Apparel Vintage Glasses
Bloggning suger, precis som allt annat.
Ninjapunk
Jag vill vara din när ljuset släcks.
Will you make it worth it?
Forget my name, 'cause it's still the same.
Inspo

Blazer From Only
Vintage Ribbed Hairbow, Members Only Leather Jacket, Intimate Moods Satin Leopard Print Pajama Shirt, Jeffery Campbell Camel Platforms
Zara Jacket, Acne Boots, Stella Mccartney Scarf
Divided Beanie From H&M, Wildfox Couture Metallic Triangle T Shirt, Thigh High Tights From H&M, Vera Wang Peep Toe Heels
H&M Cardigan, Zara Dress
Diy Cut Sleeves Crewneck From H&M, Tights From H&M, Forever21 Boots
Asos Cape From Asos.Com, H&M Skinny Jeans, Asos Boots From Asos.Com, Pablo Gérard Darel Bag From Gérard Darel

Lookbook.nu
Trapped between.
Undan för Pundarn!


Maskinen - Undan för Pundarn
Du har ingen aning.

Du har ingen aning om allt jag upplever tillsammans med dig när jag är borta från dig.
Du finns ständigt i mitt rum, jag talar med dig, skrattar med dig, gråter tillsammans med dig, smeker dig, älskar dig. Ibland är rummet så uppfyllt av dig att jag har svårt för att andas, men när jag öppnar fönstret känner jag att en del av dig seglar bort, och jag blir rädd och stänger det åter.
Nej, du har ingen aning om hur jag älskar dig, hur jag misstror dig, hur jag upphöjer dig, hur jag genomskådar dig, hur likgiltig du är mig, hur fri jag känner mig, hur bunden jag är.
Jag kryper in i dig, jag smeker dig, jag erövrar dig och du lyfter mig, kastar mig och jag faller mjukt som en snöflinga och smälter bort.
Men du har heller ingen aning om hur olika allt är när vi verkligen träffas.


- Maria Wine.Cravings.Åh, jag vill ha sisådär några miljoner och en big-ass-mother-fucker-walk-in-closet och sen bara shoppa loss.
Accesoarer ligger mig varmt om hjärtat. Speciellt glasögon och solglasögon.
Alla brillorna är hittade på hiphopbutiken.se och alla smycken är ifrån candiedpoison.se.
Buuuh, I'm a sick whore.

Okey. Skippa hor-biten så stämmer det. De senaste dagarna jag jag legat ynklig i min säng/soffa/på badrumsgolvet. Har nämligen smittats av den åh så trevliga magsjukan. Känner mig dock mycket mycket mycket bättre nu.  Känner mig bara som en kamin och kan inte käka. Annars är det tipptopp! Typ iallafall.

Rastlösheten har satt sina klor i mig och jag klättrar på väggarna. Målade lite på naglarna. Ganska fail. Men en sysselsättning!
I just had sex!
You sexy thing.

Superhero Squad!

Majoriteten av personerna här hemma har gått och blivit magsjuka. Så det kräks och allt annat mysigt som hör till. Dock har jag sluppit att bli smittad(Peppar peppar ta i trä). Så jag isolerar mig på mitt rum med tvspel. Och som den superhjältenörd jag är så spelar jag ju självklart ett tvspel med Marvel's superhjältar. Underbart!
Vad som är lite mindre bra är att jag glömmer bort tiden. Tänkte spela en halvtimme eller så. Men vips så hade två timmar försvunnit.
You can call me cocoDenna underbara man heter Jake Coco. Fantastisk cover på Katy Perry's låt Fireworks.
Och satan vad jag älska män i mössa ♥
Kiss me and make me forget about tomorrow.
Oh, he was the one.

Jag kommer ihåg första gången jag träffade honom. Det var en sommarkväll och jag hade bara några timmar tidigare anlänt med tåget till stan. Jag var nervös när jag satt på trappan och väntade. Väntade på någon jag egentligen inte hade någon aning om vem det var. Visste att han kunde fläta ihop vackra meningar och beröra mitt hjärta ganska lätt. Vi skulle bara ses en kväll. Träffas och se hur den andra var. Hitta på något kul.

Egentligen var han nog lika ensam som jag. Han ville bara inte erkänna det. Vi spenderade den där kvällen ihop. Kvällen övergick till natt och vi satt vid vattnet söder som stan. Han talade om vad änderna hette på latin och jag skrattade hjärtligt. Allting verkade vara så enkelt. Allting verkade vara så bra. Timmarna gick och tillslut tog jag taxin hem. Även om jag skulle kunna ligga kvar i hans knä där på bänken och lyssna på helt onödig fakta.
Jag ler bara jag tänker på det.

 Jag kommer ihåg den gången jag för första gången träffade min första kärlek.

 
If you want to be happy, start trying to love yourself for what you are and not what you could be.
The mess you left behindGott nytt år älsklingar!
Nu är det 2011 och vi lämnar bakom oss bakom all skit som hänt och blickar framåt mot ett underbart och lustfyllt nytt år!