You give me fever.

Varit ganska tyst här de senaste tre dagarna. Det beror på att jag har dragit på mig en sån in i helvetes förkylning med feber och grejer. Så efter min resa upp till dalarna har jag mest legat och hosta, snorat och tyckt synd om mig själv här i min hotellsäng. Igår kväll var det så pass illa att jag tänkte att jag aldrig borde åkt upp. Say what!? Måste varit febern som tog över min hjärna. Idag mår jag faktiskt bättre trots en täppt och rinnig näsa och lite feber. Men det är sånt man kan överleva för musikens skull.

Så idag blir det till att se, eller rättare sagt lyssna, på de första musikakterna på P&L. Till min stora besvikelse hade Birro ställt in pga sjukdom igår, så detta blir min första riktiga festivaldag. Mhm-mm, måste försöka få ner febern tills i eftermiddag bara.



It is going to be a fucking party!


Deadmau5 - Ghosts n stuff

Om tre dagar smäller det. Då börjar det jag väntat på i flera år. Äntligen kommer jag inta dalarna och peace & love. Bland annat kommer jag lyssna och se den fantastiska Deadmau5. Det kan inte bli annat än fucking party!




Operation packning har startat.



Jag har princip vänt hela min garderob uppochner just nu. Håller på att packa min väska för sommaren. Jag har alltid svårt att packa, för det känns alltid som det är något som saknas eller så packar jag för mycket. Och då har det varit när jag bara packat för en vecka eller så. Nu ska jag packa för åtta veckor!
Känns som det krävs lite planering bakom detta. Tur att jag har skrivit en liten checklista.
Det ska ju både innehålla festivalkläder, jobbkläder och helgkläder. Puh, tur man har stor väska. Mindre tur att man själv måste dra runt på den..




Glad Midsommar.




You looking for an enemy and you found one in me.




Jag är en såndär mysig människa..


.. som tänder ljus när jag fryser och dricker vatten ur vinglas.




Dessa får gärna flytta in i min garderob



BikBok 199:-




Det märks att man är hemma på landet..

.. när bland det första som händer är att internet börjar att krångla.  Nu är jag tillbaka på smålänsk mark. Åtminstone för en veckas skull. Kommer nog inte kunna hålla mig borta härifrån hela sommaren utan ta en tripp ner någon helg. Är alldeles för hemmakär, haha.




Skinny Love



Birdy - Skinny Love

Både orginalet med Bon Iver och Birdys cover är helt fantastiskta. Blir nog att köpa den där biljetten för att se Bon Iver i höst.




Kommer nog aldrig bli en såndär toppen bloggare.

Dåligt med skrivande här, men håll ut! Det kommer mer, jag lovar. Men inte just nu (:




Satan i Gatan.



Fina pojkar. Bra låt.
Är på toppenhumör idag. Solen lyser och ska snart ut med släkt i solen.
Ikväll väntas bio med finaste vännerna!




Feels a bit like home.



Det är skönt att vara här uppe igen. Lite som hemma faktiskt. Har hunnit med en hel del idag tack vare mitt übertidiga tåg. Hjälpt mormor med lite ärenden, ätit lunch ute med henne, sovit några timmar för att kompensera min alldeles för tidiga uppgång. Och inte att glömma lyssna på underbar opera, dricka te och läsa lyrik och prosa.
Jag känner mig stabil här uppe. Meha,n nu känner jag mig också otroligt trött.
Ska ta och krypa ner i min säng här och säger godnatt för idag!




Oh boy, Oboy.



Sitter och dricker ett stort glas kall Oboy. Plockar lite bland mina saker och packar ner det sista. Imorgon bär det av till huvudstaden i lite drygt en vecka. Vad jag ska göra där? Jo, jag ska på utbildning till sommarjobbet och självklart träffa alla mina fantastiska vänner. Och inte minst min fenomenala mormor!
Jag längtar. Vad jag dock inte längtar lika mycket till är min väckarklocka som ringer klockan fem imorgon på morgonen. Tåget går nämligen 06.34 och jag ska hinna duscha och så vidare innan.
Kommer jag vara trött? Ja.
Är det värt det? Ja.

Så vi talas vid imorgon igen. Godnatt.




Take me out tonight




Manligt, kvinnligt och allt där i mellan.



Nu är det så nära så jag nästan ser slutet. Haha, nej inte riktigt så dramatsikt kanske det inte är. Men har bara ett arbete kvar innan jag ska tenta av svenskan. Och detta har jag tänkt att göra innan midsommar helst. Så nu gäller det att ligga i. I arbetet handlar det mycket om det manliga och kvinnliga i litteraturen. Vilket jag som lite smygfeminist tycker är helt underbart.
Men nu ska jag inte slarva bort min tid genom att sitta här. Back to work!




Jag tror jag ska kasta mig igenom ditt fönster, rusa rakt in i ditt liv. Du har lämnat mig på den jävligaste av platser och jag vill ha dig.




Feeling good.

Inte blev det att träffa A som jag tänkt mig. Stackarn ligger och är matförgiftad och spyr och har sig. Tycker så synd om henne. Kommer inte hinna träffa henne innan jag åker iväg. Tar tåget upp still Stockholm på fredag och stannar där uppe i lite drygt en vecka. Får träffa henne när jag kommer hem istället.

Och just det, jag fick MVG i kursen jag hade tenta på!




Dream a little dream of me.

Jag må säga att jag har haft en riktigt konstig dröm inatt.  Drömde om två av mina fd bästa vänner, min favoritlärare från högstadiet och en mopedbil. Allt detta i en och samma dröm. Jag kände mig helt psykad när jag vaknade.  Då kanske det är tur att jag ska råplugga lite psykologi nu. Har nämligen sluttenta i kursen i eftermiddag. Sen är det bara en kurs kvar att slutföra innan sommaren. I can do it! 

Efter tentan ska jag träffa A och skvallra sönder om ligg, psyko-ex och misslyckade förälskelser. Ni vet, sånt som tjejer brukar skvallra om!  



Rule # 66




Give me.



- H&M
499:-




Do you remember?



Do you remember - Ane brun


Känner mig på bra humör idag och denna låten gör mig glad. Så jag spinner vidare på det.




Stjärnor i en ask.

Knacka innan du stiger in
så ska jag veta att du är här.
Jag ska hälsa dig med kyssar
som jag har sparat
tills du kom hit.



Låt solen gå sitt varv
och lägg dig här bredvid.
Vi kan låtsas som om ingenting har hänt.
Vi kan pausa verkligheten en stund.



När vi skiljs åt ska jag ge dig något.
Du ska minnas och längta hit igen.
Jag ska ge dig en bit av natten

 och stjärnor i en ask.




Hmm, det luktar bränt.



Min solning börjar ge resultat! Dock så är jag kass på det där med att smörja in mig så idag är jag inte bara grisrosa, jag är kräftröd! Förhoppningsvis lägger det sig tills imorgon och jag kommer inte fjälla. Men imorgon blir det INGEN sol för mig. Ska sitta inne och skriva svenska-arbetet istället. Kul va?




Denna lilla grisen åkte till stan.



Mitt skinn har intagit en lätt grisrosa nyans. Men vad gör man åt det. Det förvinner så småningom.
Dagen har spenderats med en runda till stan med mamma. Det inhandlades en studentpresent till en bekant och en ny pool då vår gått sönder.
Nu väntar ett stort glas iskallt vatten på mig!




Shake what ya mama gave ya!



Detta är en fantastisk låt som jag blir så glad av. Vill verkligen bara dansa och ha kul. Hittade detta klippet med en dansklass eller vad det nu är, haha. Det slog mig iallafall att de dansar som jag brukar dansa när jag tror att ingen ser mig!




Welldressed man.




Cimon Lundberg

I'd tap that.




Soldyrkaren.



Jag tyckte det var lite kul att jag ser superblond och superbrun ut i svartvitt i camen. I verkligheten har jag mer en rödskimrande nyans och inte lika illblond.  Men kul ändå! haha. Min stackars rumpa och rygg är därimot riktigt illröda. Bränt dem ganska ordentligt. Inte lika kul. Men om jag känner min hud rätt har det lagt sig tills imorgon.
Och då blir det ännu mer sol!




Skola vs Sol.

Det är fredag och de flesta är lediga från skolan för att det är klämdag. Är jag det? Nej.
Jag skulle helt klart kunna ta ledigt jag med, men det hinns inte riktigt med. Solen strålar utanför och jag vet att det ska bli sommarvärme idag. Så innan det blir lagom värme och perfekt solväder så gör jag klart lite arbeten.
En artikel som August Strindberg (Som jag alltid lyckas stava Stringberg av någon anledning) ligger på min att-göra-lista denna morgon. Intressant? Ja.  Jobbigt? Ja.  Värt det? Kanske.

Nu återgår jag till den unge arga mannen.  Ut och sola med er i det fina vädret!



Du kan kalla mig ångest.



Min kärlek för musik på svenska kommer nog aldrig sluta. Sen om det är fina pojkar som är med i videon är ingen nackdel.




Inspo

Knitted Cover Up From My Mum's, Distressed Pearly Denim Shorts From Diy, Lace Up Wedges From Jellybean1980 S Pastel T Shirt From Dollar Sale, Beige Blazer From Nordstrom, Wanted Lace Up Ankle Booties From Www.Wantedshoes.ComChoco Bowler From Hardware, Loose White Shirt From H2o, Shorts From Ayumi, Shoes From Cherry ChanFancieta Lace Sleeved Dress Shirt From Www.Facebook.Com/Fancieta, Random Denim Shorts, Fancieta Laced Bag From Http://Www.Facebook.Com/Fancieta, Fancieta Mustard Heels From Www.Facebook.Com/Fancieta

Ph: Lookbook.