Dagen D.Eller kanske ska säga dagen T. T för tenta.
Idag väntas nämligen mina två första tentor för hösten. Den ena i Franska steg 4 och den andra i Rättskunskap.
Jag känner mig hyfsat lugn nu men jag vet att minuterna innan första tentan, som dessutom är franskan, kommer mitt hjärta pumpa som satan. Men det är bara att bita ihop och göra sitt bästa.
Förresten, visst är jag snygg i mitt headset?
Versace, baby!Den 17 November släpper H&M lös ännu en fantastisk designers kollektion. Denna gången kommer det från Versace. När jag tittar igenom kollektionen finner jag många intressanta klänningar med snygga urskärningar i ryggen och färggranna tryck. Men det är ändå den här skinnjackan som fångade mitt hjärta.
2 499 :- får man hosta upp för denna godingen.
En flicka kan ju alltid drömma!
Erato - Call Your Girlfriend.


Dessa tjejerna förtjänar all uppmärksamhet de kan få. Så sjukt duktiga.
Ty även jag har önskat att dö en gång.

Det är svårt det där med att erkänna att man är sårad. Hellre spelar man dramatisk med ett hett temprament och förbannar den som man egentligen bryr sig alldeles för mycket om. För ingen vill lyssna på tårdrypande historier om hur man brukade sitta i soffan ihopflätade och äta alldeles för mycket ostbågar.

Man biter sig istället i läppen och drar ner mössan långt ner, så ingen annan ska se ens tomma, ensamma ögon på bussen hem. Man går till Ica och köper det största glasspaketet de har och går hem och frossar. Man blir uppraggad på krogen och hånglar loss för att döva den där skrikande ensamheten som äter upp en inneifrån.

Detta är självklart ingenting som andra ska veta. För man ska bara vara sådär iskallt cool och förakta personen som missade dig. Som missade den jävla fucking underbar personen som du är. Skratta åt idiotiska kommentarer och peka fuck you åt hela världen.

Fast man egentligen bara ligger vaken om nätterna och väntar på ett samtal.
Ett samtal som säger att det är du, och att det alltid varit du.
Sjukling

Eftersom mina bihålor sakta tar död på mig bestämde jag mig för att gå och kolla upp det. Sitter nu och väntar på läkaren. Skulle haft tid vid 15.05 och har fortfarande inte kommit in. Det är ju så fantastiskt roligt att sitta och vänta på en vårdcentral.

Något jag tänker på är varför det ALLTID är så hemskt ful konst hos sjukvården. Why, oh why.

UPPDATE: Läkaren konstaterade att jag har bihåleinflammation. Så nu väntar 10 dagar av antibiotika för mig. Men jag har ännu inte löst mysteriet med den fula konsten.
Blogga i min iPhone? App-solut!

När jag talade med min syster häromdagen frågade hon om jag läste hennes blogg. Lite smått road svarade jag nej. Eftersom att min syster är den absolut sämsta personen att uppdatera en blogg. Till och med värre än mig! Och då är det illa.. *host*

Iallafall, hon är inte lika sämst länge (kanske passat över facklan till lillsyrran nu?) på grund utav att Blogg.se nu har en egen app så man kan blogga snabbt och enkelt från sin iPhone. Så nu är hon värre än Federley på Twitter.
Självklart så laddade jag också ner denna appen för att bli lika aktiv och hurtig på att blogga. Sagt och gjort, appen ligger så fint där i min iPhone och bara väntar på att bli använd.

Sen slog det mig, jag har ju för-i-helvete inget liv att blogga om !?


Det är inte lätt när man inte kan inse sina fel.

Är inne på min femte dag som ett förkylt mongo, haha. Iste, näsdukar, idomin och Ipren är förbrukningsvaror för tillfället. När tar detta elände slut!?
Earth.
Gift dig med mig, Daniel Norberg.
Arnaia, sidan 64.

"Jag frågar inte varför du försvann.
Jag undrar varför du dök upp andra gången.
Sjunde gånger, elfte gången.
Vad ville du mig alla gånger efter första gången
som du gav dig av?"
Fall in love with me.
Time for some ink and blood maybe?