Soup.Dagens lunch, en fantastiskt god morot/lins/kyckling soppa.Ingen annan

Ingen annan kommer förstå
det tomrum som ekar i min bröstkorg
eller mörkret som fängslar mig.

När jag ligger på mitt golv
och stirrar upp i mitt vitmålade tak
så som jag gör
när ingenting känns som det ska.

Jag ringer dig sent
och säger att det känns som världen går sönder
när jag inte hör dina andetag.

Ingen annan än du
kommer att förstå
hur det egentligen är att älska mig.
Nighty nighty.

Ligger osminkad och mysig i sängen och pratar med min man i telefon. Saknar honom. Tur att han kommer ner nästa helg så jag slipper längta ihjäl mig! Blir att prata en stund till och sen sova. Så godnatt sötnosar!

XOXO
Wanna spoon?Titt som tätt hittar jag mina katter ligga och sovandes såhär. Skedandes och håller om den andra.
Så jäkla söta är dem.
Are you freaking kidding me?

Kommer ni ihåg om de 'livsfarliga' experimenten jag berättade att jag hade gjort i helgen? Med frätande kemikalier och så? Ja, tydligen behövde jag inte ens göra dem i kursen, så jag har i princip gjort dem helt i onödan. Vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. Skrattar mest, för det är ganska komiskt. Jag stod och gnällde medans jag gjorde dem "Att de låter en göra sånt här hemma med farliga kemikalier!! jag förstår det inte!" och så skulle jag inte ens göra dem, haha.

Lättad över att slippa skriva laborationsrapporter (trots att jag skrivit typ 80% av dem) så hugger jag istället tag i uppdraget i naturkunskap och skickar in det som den duktiga plugghäst jag är.
Like you.
I wonder if she miss me, like I miss her.

Många människor passerar våra liv utan att vi egentligen lägger märke till dem. Det kan vara att vi har en kort konversation i affären eller på bussen, en klasskamrat för länge sedan eller den där personen vi träffade en gång på den där festen i våras. De människorna tänker vi inte så ofta på, inte heller saknar vi dem.

Det är värre när vänner kommer och går ur ens liv. Personer som man verkligen stod nära och delade alla sina tankar och känslor med. Drömde om saker att göra tillsammans och levde ut äventyr med varandra. Sådana som håller ens hjärta med värme och som man tror att man alltid kommer att ha brevid sig.

Jag tänker ofta på vänner som jag försakat eller som har försakat mig. Sådana som jag har älskat villkorslöst och gjort nästan allt för. Som nu är borta. Inte ens ett enstaka "Hej" på facebook eller sms. Bara tystnad. Och en stor enorm jäkla saknad. Jag tänker oftast på en speciell vän. Som jag drömde stort med och önskar egentligen att jag hade kvar. Men vi växte upp åt olika håll, blev olika personer med olika prioteringar i livet.

Det gör ont i mig för jag saknar henne så enormt mycket ibland. Och jag vet att hon inte saknar mig.
Summer, come soon.Jag vill vara sommar och brunbränd hud!
Aren't they lovely?

Varit lite halvglömsk med att skriva här. Men jag antar att ni som faktiskt läser den här bloggen konternueligt har börjat att vänja er vid det. Iallafall så kunde jag inte stå emot mina cravings så jag köpte faktiskt byxorna i inlägget längre ner. Tänkte att jag kan ju iallafall TESTA dem. Sen hade jag ju inte räknat med att de satt som en smäck på mig. Det är inte ofta att byxor gör det så jag var tvungen att slå till. Sen slank det ner ett par,tre av H&M's sköna och snygga baslinnen. Jag menar.. de kostar ju bara 50:-/st. Haha, älskar att jag urskuldrar mig att jag har handlat kläder. Men visst är de snygga?Bilden gör dem förövrigt inte rättvisa alls.
Man måste bära sin sorg i armarna.Bland de finaste låtarna jag vet just nu.

"Ingen annan skulle förstå
Och ingen annan skulle gå
En meter för mig
Jag behöver dig"
Hot stuff.


Åh, jag vill ha dessa byxor. Hur snygga är dem inte!?
249:- på H&M

Jag saknar inte dig eller så. Men det känns som hela min värld skulle rasa om du glömde mig.
Effektivt, eller?

Igår eftermiddag kände jag mig lite som en galen vetenskapsman. Stod med diverse kemikalier och blandade ihop. Allt på grund utav att min Naturkunskaps kurs sa åt mig att göra det. Livrädd i princip står jag och blandar starkt frätande saker som bubblar, pyser och har sig. Jag trodde allting skulle explodera och jag skulle dö, haha.
Men det gick bra iallafall och nu väntas bara att skriva en labbrapport på mina livshotande experiment.

Dagen har bestått av att stiga upp i typ gryningen (se 06.00) för att följa med till stan när pappa skulle till läkaren. Eller ja jag skulle ju inte just följa med till läkaren utan mamma och jag skulle handla medan han var där inne. Sagt och gjort, det gjorde vi.

Så sedan vid klockan elva så hade jag redan hunnit göra i ordning mig, åka till stan, handla, gymma en timme och duscha. Kände mig galet effektiv.

Eftermiddagen var inte lika effektiv. Jag har sovit sen typ.. 12.57. Det vill säga tre timmar.  Men det är la mys?

Inkelinki
Here comes the sun

Åh, jag blir så varm i hjärtat när jag tittar ut genom mitt fönster och ser en klarblå himmel och strålande solsken. Majoriteten av snön har smält och det känns som om våren är nära! Snart är det chinos och jeansjacka som gäller!

Bara för jag blev på så bra humör så får ni lyssna på världens bästa sol-låt med Beatles.
Hugg mig

Här, följ med in.
Jag ska visa dig allt jag gömt
och det jag önskar att glömt.
Du vill att jag ska visa det som varit
fast det egentligen inte spelar någon roll.
Som om det skulle göra mindre ont om jag visade
mitt album med män som lämnat mitt hjärta och lägenhet.
De som stannade länge och de som försvann innan gryningen.

Här, stig på.
Jag ska berätta om dagar av sorg
och timmar av lycka.
Mörka hemligheter som mitt förflutna omsluter
och tysta drömmar min framtid håller.
Du vill veta vad jag tänker,
men det finns inte tillräckligt med ord
för att beskriva det mitt sinne rymmer.

Här, jag berätta.
Du vill se vem jag är,
men jag är rädd att om jag visar
så kommer jag bli sårbar igen.

För att visa mig svag för dig
är som att lägga mig på rygg
rita ett kryss över hjärtat
och säga

"Hugg mig"Ett fel närmare rätt.Den svenska björnstammen släppte nytt idag och det är helt magiskt.
För er som har lyckats missa detta, tryck på bilden så kommer ni till nya skivan.
Fucking genius
Business Woman.


Jag är faktiskt glad att jag valde ekonomi som inriktning när jag valde att gå samhäll. För det är så sjukt roligt och intressant att lära sig! I min marknadsföringskurs så ska man nu på låtsas starta ett företag med affärsidé och hela kittet för att kunna lära sig använda marknadsföringen i praktiken. Så nu sitter jag och skriver affärsidé, EFI-analys, konkurrensprofiler och massa sånt kul.  Jag blir helt lyrisk av att göra det!

Längtar verkligen då jag ska öppna eget och göra detta på riktigt!
Do something crazy.Ph: http://madhouse.webblogg.se/

Den här snygga kvinnan får mig att vilja gå helt crazy bananas och färga mitt hår orange/rött.
Vet dock inte om jag skulle passa i det, men hon är så snygg i det så man dör lite!
You can do it.

Jag stirrar mig blind på den lilla rosa post-it lappen som sitter ovanför laptopen på väggen.

"You are stronger than you think!"

Något som jag försöker intala mig själv idag. Motivationen är lite lätt som bortblåst och allting känns tungt. Blaskigt, grått och tråkigt väder utanför mitt fönster hjälper inte direkt. Men saker måste göras, även om allting känns som en våt tältduk för tillfället. Obehagligt, klängigt och tungt.
Ska försöker återvinna lite motivation, eller åtminstone fejka lite och lura mig själv. Fungerar ens det?

Det är värt ett försök!
Back to basics.
I am sorry. I am just scared.
Busy girl.

Då de flesta i min ålder har sportlov denna veckan sitter jag med näsan i skolböckerna denna veckan också. Klagar egentligen inte då det är skönt att få saker gjorda. Kände mig produktiv förra veckan då jag hann med två stycken tentor och ett inskickat uppdrag. Jag kan när jag vill! Denna veckan siktar jag på två inskickade uppdrag. Heja mig!

Det var lite tyst i helgen då jag var helt mentalt utpumpad efter den veckan så jag låg mest och sov, haha. Men nu åter till verkligheten!Sluttest.

Usch, om sisådär 25 minuter ska jag ha tenta i Matte B. Tror inte man kan bli mer nervös än vad jag är nu.
Kursen har nämligen gått lite sisådär eftersom jag pluggat på distans och inte riktigt fått de förklaringarna jag hade behövt. Men det är ingenting jag hänger läpp över. Nu är kursen slut och jag har gjort mitt bästa, sen får vi se vad resultatet blir. Håll tummar och tår för mig!Red Disire.Åh, kom till mamma. Men 2800,- känns så jävla mycket att punga ut.
What to do!?
Askan är den bästa jorden.Längtar till Markus nya skiva Mänsklig Värme som släpps 28 mars.
Denna låten är så kärlek.
WokieWokieKycklingwok är bland det godaste jag vet. Dagens lunch bestod av en fantastisk sådan med äggnudlar.
Gjorde ett tappert försök med att äta med pinnar med. Gick inte alls så det blev en hederlig gaffel.Vänd mitt hjärta ut och in.
Metamorfos.

Och får er som inte har sin grekiska på topp så betyder det förvandling. För det var precis vad denna dagen gjorde. Från att vara en riktigt kass dag med aggressioner gentemot min skola och allmänt bitterfitta till att jag faktiskt överträffade mig själv och blev nöjd, haha.

Överträffandet inträffade när jag var på gymmet idag. Det var lite folk så jag bestämde mig för att springa, notera SPRINGA, på löpandet lite. Sagt och gjort, det gör jag. I 20 MINUTER!! Jag är helt fucking förvånad och stolt över mig själv. Inte visste jag att jag besatt sådan kondition, haha. JAg som dessutom hatar att springa egentligen. Men ligger man i inför beach 2012 så gör man, haha. Skämt åsido så var det faktiskt en jävligt stor självförtroende-boost att klara det där.

En annan boost som fick dagen att gå åt rätt håll var att tentan gick bra. Riktigt bra. Fick MVG!
Så ja, kom ihåg ordet metamorfos. Det är trevligt att använda när man vill vara lite pretto och inte säga förvandlig eller förändring.
Distance does not ruin people's relationship. You don't have to see someone everyday to be in love.
Frustrerande.

Idag är jag riktigt frustrerad på min distansutbildning ska jag säga er.  När man går på distans så är det klart att man fortfarande ska ha lärare man kan fråga om hjälp om det är något som krånglar. Kruxet är bara att när jag mailar min handledare i den berörda kursen om jag inte förstår eller om mitt kursmaterial är fel kan jag få vänta i flera dagar innan jag ens får ett svar. Vilket jag kan bli galen på! Jag har ju ett schema att följa precis som alla andra och det bromsar upp mig som satan när jag inte får någon hjälp! Sitter och morrar åt hela situationen nu.

Ska ha tenta efter lunch med i Engelska B. Den hoppas jag går bra, annars kan hela den här dagen gå och dra något gammalt över sig!
My Funny Valentine.Chet Baker - My Funny Valentine.


Glad alla hjärtans dag på er. Själv är jag lite bitter då jag för en gångs skull har någon att fira med är han alldeles för långt borta. Men tacka gudarna för telefon!
Så jag lyssnar på den underbara My Funny Valentine och läser lite Naturkunskap istället.
Perfect man.
Sustainable developmentNu är min fina helg slut och det är dags att bli ambitiös och återgå till skolan igen. Fick ett meddelande om att min studentmössa är på väg. Det är en riktigt motivation till att bita ihop och sätta igång med allt plugg på allvar nu.
Dagens agenda: Skriva klart geografiarbete och plugga inför veckans tentor.Jag vill bara inte vara den som krossar ditt hjärta.


Frusen.

Sitter nu på tåget på väg hem från min man. Inser att man inte ska välja en fönsterplats under vinterhalvåret då fönstret drar och det blir svinkallt.
Iallafall har jag haft en jättetrevlig helg med hjärtat mitt. Gjorde det vanliga, spela tvspel, tittade film och gosade, haha. Dessutom fick jag träffa hans familj för första gången. Det var såklart sjukt nervöst men jag tycker jag klarade mig bra! Något annat trevligt son inträffade var att jag tog en flera timmar lång fika med en gammal klasskompis som numera bor och studerar i Norrköping. Hade inte träffat henne på tre år så det var hemskt roligt att se henne igen (:

Det här var en kort uppdatering om min helg. Vi hörs imorgon istället!

06.44

Klockan är nu 06.44 och jag har varit vaken i en timme redan. Mysigt va?
Ska nämligen med tåget som går 07.30 och måste då samåka med mamma när hon åker till jobbet. Vilket resulterar i en hemskt trött Antonia. Vart tåget går?
Till en minisemester hos min man. Ska träffa föräldrar och grejer. Läskigt!

Better than I know myself.Har alltid tyckt att Adam Lambert är en stilig man, men efter ha sett denna videon till hans nya låt tycker jag det nog ännu mer. Speciellt utan sminket. Gorgeous!
Förutom att han är snygg så är låten väldigt väldigt bra.
Lilla miljöaktivisten.

Sitter och pluggar, ovanligt va? haha. Men iallafall så står det Geografi på schemat idag. Innan trodde jag att geografin skulle vara typ vart länder låg och vad huvudstäderna heter osv. Men icke sa nicke! Det är ju mer om miljön och vart förhållande till andra länder. I min åsikt en väldigt intressant kurs.

Det är nämligen så att jag brukar ibland gå under smeknamnet den lilla miljöaktivisten här hemma. För jag tycker det är intressant det här med miljöfrågor.  Jag är pedant med att släcka lampor när någon inte är i rummet, källsortera och så vidare. Det är viktigt med miljön och hur vi tar hand om den!
Det är faktiskt så att mitt projektarbete kommer sedan en del fokusera på just lite miljömedvetenhet. Härligt eller hur?  Men mer om det när det bli aktuellt, då kan ni vara med att hjälpa till! ;)

Men nu, åter till mina böcker. Man måste ju börja någonstans!
Kokaina.

Pinkyswear
Tandvärk

Herregud vad jag hatar mina visdomständer. Ni som har dem vet vad jag snackar om. Sjukligt ont gör det och spänner i hela käken. Är som ett litet barn nu som tjurar under filten.

Tyck synd om mig.
XOXO
Just saying.
Jag vet inte om jag lever, eller enbart existerar

Bakom slutna ögonlock
gömmer sig de mörkaste hemligheter
som en människa kan förmå sig att hålla.

Det är konstigt att man ska känna sig som mest levande
när något annat dör.
En tanke, en person, en dröm.
Man känner sitt hjärta slå lite tydligare
kanske med några extra slag.

På något sätt har jag lyckats hålla mycket vid liv på sistone.
Mina drömmar, mina krukväxter och min kärlek.
Inget har dött eller fått mig känna mig levande.
Så jag vet inte riktigt hur mitt liv ska se ut
när jag inte vet om jag lever
eller enbart existerar.All of a sudden.

Igår hade jag möte med min mentor. Eller ja möte och möte. Det blir inte så mycket möten när man pluggar distans det blir mer ett telefonsamtal, hah. Iallafall planerade vi lite inför mina framtia kurser och så. Känns verkligen bra. Allting verkar släppa nu. Dessutom är matten snart över, halleluhja-moment!

Solen skiner in i mitt rum och jag lyssnar på jazz medans jag pluggar. Wonderful!Dentist.

Snart är det dags att bege mig mot tandläkaren för att laga lite sprickor/flisor i mina tänder och här sitter jag med hjärtklappning och lite smått panik. Jag förstår inte egentligen varför jag ska vara så rädd för tandläkaren. Det är ju inte precis så att hon vill mig illa. Hmm, konstigt det där. I vilket fall som helst så ska jag dit idag och överlever jag lovar jag att bli en bättre människa och rädda världen. Bra va?