Hud vit som snö och läppar röda som blod.
Stå ut med mig. Jag behöver dig.
Trött.

Jag är trött. Och då menar jag trött hela tiden. Mamma tjatar på mig att jag ska börja käka vitaminer för att då kommer jag inte vara lika trött länge. Tror inte riktigt på det där.  Skyller på att jag kommer glömma att ta dem ändå. Vilket är delvis sant för att jag ibland har svårt att komma ihåg att ens ta mina p-piller.

Hur som helst sitter jag med ett arbete i Etik och Livsfrågor just nu. Vilket egentligen är ett ganska lätt och intressant ämne. Men nu är det fan tortyr. Vill verkligen inte gå i skolan länge, men jag har ändå sån prestationsångest på mig själv att jag inte bara skiter i allt nu det sista utan jag lägger ner energi på det. Blä på mig själv ibland alltså.  Har beodrat mig själv att göra klart det där arbete IDAG. Vilket jag tror inte ska vara några problem alls. Kommer bli klar med det innan kvällen om jag bara sätter fart. Blääää.
Högskoleprovet.

Jag är så hopplös!  Skulle ha skrivit klart ett arbete idag hade jag tänkt. Har jag gjort det? Nääe.. Har skrivit knappt 2/5 av hela arbetet, haha.  Men måste sätta fart nu som sagt om jag vill bli klar någon gång.  Så imorgon MÅSTE det bli klart. Innan lunch helst.  För sen måste jag förbereda mig inför högskoleprovet som är på lördag. Är väldigt nervös, speciellt inför mattedelarna. Så det är dem jag kommer råplugga inför nu de närmaste dagarna.

Någon som har läst högskoleprovet och har tips på hur man förbereder sig?
Din, bara din.

Herregud vad förlorad jag är i min M.  Löjligt hur snabbt allting har gått och det är löjligt vad bra allting känns.
Har spenderat en fin helg tillsammans med honom i vilket fall som helst. Fick se han och hans band för första gången live också. Så jäkla duktiga är dem. Var så stolt över honom.
När jag hade skjutsat honom till bussen igår så gjorde det så ont i mitt hjärta, vill verkligen inte vara utan honom en sekund. Antar att det blir så när man är kär i någon.

Intressant hur min blogg har gjort en helomvändning från att vara deprimerande och gnällig till att vara ett klotterplank för alla mina kärlekstankar! haha.

Hade en tenta i filosofi igår också som jag spikade ett MVG på. Yeeey! Så nu är det bara tre kurser kvar. Fattar ni!? Bara tre stycken. Jag längtar som en dåre. Så för att bli klar med de tre någon jävla gång är det väl bäst att jag sätter fart.

xoxo
Helt förlorad

Trodde inte jag skulle kunna falla såhär djupt, såhär snabbt för någon igen.  Men jag är helt förlorad.
Det senaste dygnet har varit ett av det bästa på länge. Har redan abstinens av att inte få känna hans värme mot min hud.  Han kan vara det finaste ever.

Mmm, helt fucking förlorad är jag.
Kompis det går bra nu.

Känns så skönt när man får tillbaka det sista filosofiarbetet i kursen och det står MVG på det trots att jag bara ordbajsade och tyckte det var bland det sämsta arbete jag skickat in ever, haha. Ännu bättre känns det att jag ska ta bussen till den finaste imorgon och blir kvar där tills på lördag. Mmmm, lycka.

Hur som helst känns det som livet går framåt för tillfället. And i like it.I like big books and i cannot lie
Student = isprinsessa?

Dagarna går så hemskt långsamt och skolan känns som hemskt tråkig.  Kanske beror på att jag längtar bort till andra saker som är mycket trevligare. Men försöker att bibehålla det lilla fokus jag faktiskt har kvar. Denna veckan ska jag göra det sista arbetet i filosofin och sen har jag tenta på den nästa söndag. Då är det sen bara tre kurser kvar!  Slutet är verkligen nära, och ni anar verkligen inte hur skönt det kommer att bli.
Börjar fundera på om det kommer vara snö ute när jag tar studenten. Hade faktiskt varit lite mysigt och väldigt annorlunda om så var fallet. Men det är ju som sagt ett tag dit, men inte så jättelänge kvar!
Jag tror jag förstår nu.

Jag kan faktiskt inte ens förklara hur det känns just nu. Länge sen det var så här. Länge sen det pirrade i magen så mycket som det gör nu.  Jag tror jag förstår varför allting gått så fel innan, varför ingen har stannat. Det var bara tid som var tvungen att passera för att jag skulle hitta rätt.
Mmmm, snuggle
I am alive again.

Det är konstigt vilken livslust som har kommit och sköljt över mig. Visst är jag less som satan på skolan, men det är inte långt kvar på det. Men jag har sån lust att ta tag i mitt liv. Fixa körkortet, skaffa jobb, blir vuxen liksom.
För allting sånt där känns värt att göra igen.  Jag tappade bort det en period då jag inte ville göra något annat än bara ligga i sängen. Men saker känns bra nu. Jag har tillochmed lite tro på mig själv att jag kommer fixa det som är kvar i skolan bra. Att jag inte kommer ge upp.

Ni anar inte hur gött detta känns.  Jag känner mig levane igen.Epic shit.
Produktiva tjejen

Oj.
 
Det är allt jag kan säga.  Jag har redan hunnit skriva och skicka in arbetet samt skrivit klart hela kamratresponsen. Och jag känner mig inte ett dugg produktig idag. Allting går med tvång får bli mitt nya motto. För det är precis det jag gör för att klara av att göra sakerna; jag tvingar mig själv.  Nu känner jag mig dock jäkligt nöjd över att jag klarat av det.  Sitter nu och letar intressanta tal och muntliga debattinlägg att analysera till svenskan. Om ni har något förslag så mottages det tacksamt!

Dagen hade kunnat vara riktigt bra om det inte vore för tandläkaren sen ikväll..... Usch...Blö.

Sitter med slutet på det filosofiarbete som jag påbörjade igår. Egentligen är detta arbete så jäkla enkelt så jag hade lätt kunnat skrivit klart det igår. Men sen är det ju det där med motivationen för lilla fröken Antonia. Den har i princip flygit bort. Men försöker ändå att hålla fokus på skolan även om jag bara vill spy på det!

Planen för idag är iallafall att skriva/skicka in mitt filosofiarbete samt göra en "kamratrespons" till svenskan.  Och detta är sakerna jag MINST ska göra. Om jag är produktiv så skriver jag lite till. Blö på det!
Ska dessutom till tandläkaren i eftermiddag. Ännu mer blö på det!

Nä, nu har jag gnällt färdigt för stunden. Återkommer sen med hur produktiv eller inte jag varit.

xoxoIs this the end?

Ja, här var det tyst. Haha, så som jag har tjatat om att jag inte skriver för att jag inte har någonting att skriva om eftersom det inte händer något annat i mitt liv. Nu när det väl händer något så skriver jag ändå ingenting! Kanske ett tecken på att det inte är så jäkla kul att blogga längre. Kanske är så att jag har vuxit ifrån hela grejen med det.

Hur som helst så sitter jag med ett jäkla filosofiarbete till. Försöker gasa på mitt pluggande som fan så jag blir klar någon jävla gång. Så när jag är klar med detta arbetet så har jag bara ett arbete till och sen är jag klar med den kursen och ytterligare ett steg närmare studenten! Yippe-fucking-yeey!

Det är tungt eftersom jag är så sjukt skoltrött. Men på grund av en viss fantastiskt människa så känns livet lite enklare nu. Det känns faktiskt som jag kan andas igen trots att skolan kväver mig. Mmm, jag är glad för första gången på länge.