Min nya bebis.Jag började på min lårtatuering i fredags. En sittning kvar och den är klar. Och jag kunde inte älska den mer! I can. I will.

Jag blir knäpp när humöret åker jäkla berg-och-dal-bana. Men jag vet att det bara min kropp som försöker vänja sig vid de nya substanserna. Det är skrämmande och uttröttande på samma gång. Vill bara att biverkningarna ska försvinna nu. För jag märker ju att medicinen i sig hjälper mig. Ja, gnäll, gnäll gnäll.

Nu är det bara ungefär 6 dagar kvar i skolan. Varav vissa bara är typ 2 h långa. Har riktigt hemlängtan nu. Vill gosa med min katt, elda i kakelugnen och träffa mina nära och kära. Men det är bara att bita ihop och gasa på nu sista dagarna! 

Jag kan göra det! Underbara fredag.

Jag är så stolt över mig själv. Äntligen hittade jag tillräckligt med energi för att diska klart all disk plus att städa köket. Nu ska jag bara dammsuga och torka golv i resten av lägenheten också. Till råga på allt så lagar jag mat ikväll också. Herregud. Att medicin är ju riktigt bra, förutom biverkningarna då. Men detta är så underbart att man känner sig levande igen liksom. Har fina människor omkring mig, ska snart åka hem och fria jul och allt känns bara jävligt bra just nu. 

Tentanerver

Har inte varit särskilt nervös idag över att tentan är imorgon. Men nu på kvällen börjar nerverna att kännas av. Jag har pluggat och gjort det jag kan. Om det inte räcker så är det inte mer än så att jag får göra en omtenta. Livet går inte under på grund utav det. Så jag försöker slappna av och tänka att jag inte kan göra mer än mitt bästa och sen får vi se hur långt det håller. Snart väntar sängen så jag vill vara ordentligt utvilad imorgon.  

Wish me luck. Hattifnatt


Plain is awesome.

 Keep on goingDet är jobbigt att ställa om sig med medicinen samtidigt som man pluggar inför en svår tenta. Men det får gå som det går nu. Jag har pluggat så gott jag kan och tänker göra mitt bästa på tentan. Sen får vi se om det räcker eller om jag måste göra en omtenta. Jag hoppas på första alternativet. Kommer ägna dagen imorgon åt att läsa igenom anteckningar och repetera lite. Och sen på onsdag gäller det.