En söt distraktion.Jag har mycket att fundera på. Som far som en riktigt höststorm runt i mitt huvud.
Och när det är så, så är det bra med distraktioner. Min bästa distraktion är att baka.
Detta är dagens resultat.
Dagens fynd.Jag fullkomligt älskar secondhand och hittar alltid något jag vill ha. Dagens fynd blev denna aprikosfärgade stickade tröja. Helt fantastisk skön och snygg till hösten.
Hela 40 riksdaler fick jag betala för denna godingen. Det är tillochmed så att min snåla studentplånbok tycker det är okej.
Lugg. Inte Lugg. Lugg?
Dröm bort mig igen.
12.24
I don't really get it, but it's okey.
I've never been in love before.Hösten har smygit sig hit och målat löven i vackra färger. Därför plockar jag fram lite jazz och speciellt Chet Baker för att njuta av den. Varför tycker jag om så tragiska människor?
En timme i taget.

För några månader sedan skrev jag om vad som var vuxet, eller iallafall vad många definerar som vuxensaker. Saker man får göra när man fyllt arton. Och det var ju runt min födelsedag jag började fundera lite lätt på det. Men ingenting som precis berörde mig. Det gör det nu. Den där funderingen har övergått i ångest och stress.
Att göra klart skolan med bra betyg. Att ta körkort. Att veta vad man ska bli. Att veta vem man ska bli.

Det är något som alla går igenom, jag är inte ensam om det. Men det är överväldigande och det finns i princip inget som hjälper. Jag fick ett råd av en god vän häromdagen att bara ta timme för timme. Inte ens planera dag för dag. Utan bara ta en timme i taget. Jag klarar inte det. Jag planerar veckor, månader och år i förväg. Har alltid varit sån. Kontrollfreak.

Men jag känner att jag är på gränsen att bryta ihop nu. Jag klarar inte denna stress jag lägger på mig själv.
Det kanske är dags att lära sig att leva. Timme för timme.
Det är okej att känna.