It's not worth it. It's not worth it. It's not worth it.


If you like it then you should put a ring on it!Note to myself:  Get more rings!
Don't let the bitterness steal your sweetness.

Godmorgon på er.
Ja, jag vet att det har varit riktigt dåligt med skrivna inlägg på den senaste tiden. Men min värld har rasat ihop lite. Tänk er ett dåligt byggt korthus och där hjärter dam och jokern faller ifrån varandra. Där har ni mitt liv.
Ska försöka bli bättre på att underhålla er. För trots allt är det fler och fler som kikar in här. Så jag är lite bitterfitta nu, men det går över.
A little smile in dark times.Kan man låta bli att skratta åt denna video? Inte jag iallafall.
Brutna regler, ett brustet hjärta och en jävla massa brutna löften.


Det är slut.

D u   ä r   i n t e   v ä r d   m i g.
Jag kan känna mig bekväm i dina ögon när du ler 
Black heart. Black soul. Black clothes.
För er som undrar. För er som bryr er. Och för er alla andra.

Jag har hoppat av skolan.

Ja, det är sant. Jag har tagit beslutet att hoppa av gymnasiet. Det är ett stort beslut och jag har diskuterat detta med min familj och nära noggrant. Anledningen är mycket enkel. Jag är väldigt skoltrött. Klarar inte av att gå till en byggnad, sitta i ett rum och ha lektioner. Det funkar inte för mig just nu.

Men tro inte att jag har gett upp skolan helt. Nejnej. Jag har ansökt till en gymnasieskola som man sköter allt arbete på distans. Så jag kommer att gå klart gymnasiet. Jag kommer få ett gymnasiebetyg. Och framförallt:
Jag har inte gett upp.

Så kort och gott:
Just nu så har jag tagit en paus ifrån skolan. Vi kan kalla det några sabbatsmånader. För skolan kommer jag in på tidigast i januari och senast nästa höst. Så denna tiden kommer jag fördriva med arbete/praktik.


Så nu vet ni.
Ni som undrade. Ni som bryr er. Och alla ni andra.
För mycket fritid eller bara skillade?
If i was a rich girl, nanananaa.
Shame on me.


(Klicka HÄR för att höra en världsbäst låt.)

Jag vet. Jag är sämst på att skriva här. Men jag glömmer liksom bort det ibland.
Eller ja, ganska ofta faktiskt. Mycket händer i mitt liv just nu. Berättar mer om det sen.
Ska fortsätta och lyssna på musik i mina hörlurar och bara känna mig glad.
För vet ni vad?
Jag har ändrat relationsstatus på facebook.  ♥
Dagens sanning.
Vart går gränsen?

Det är med relationer och kärlek är komplicerat. För många är det bara jakten som lockar. Sen när jakten är över och man har vunnit den andra personens tillit och känslor är det inte lika intressant längre. Och allting dör ut. Som om tiden i timglaset har tagit slut.

Jag är trött på att jaga. Personer som spelar svårfångade tröttnar jag lätt på. Men människor som är för enkla är bara tragiskt för den delen också. Jag antar att man alltid letar efter något mittimellan. Någon slags gråzon.
Men så är det väl med allt. Allting ska alltid vara "lagom". Usch, vad jag hatar det ordet. Men ändå passar det så bra.  Det ska vara en lagom svår och en lagom lätt person för att man ska fånga mitt intresse.

Många får en fel uppfattning om mig. Att jag träffar massa personer samtidigt. Leker runt lite så att säga. Men det gör jag inte. Och om jag nu skulle göra det, varför skulle det vara så fel? Jag är ung for fuck sakes! Jag dricker inte, knarkar inte och röker inte. Lite kul har jag väl rätt till. Men åter till tråden som jag lyckas tappa lite då och då.  Nej, jag träffar inte många samtidigt. Jag leker inte runt.  Så varför detta missförstånd?

Troligtvis för att jag är en trevlig och charmig person och mitt beteende kan ofta misstas för flörtande. På så sätt så ser folk mig som jag flörtar med allt och alla. Kanske gör jag det omedvetet. Men iallafall så lyckas jag fånga vissas intresse med min charm. Även om det inte alls är menat så. Men att jag skulle använda alla chanser jag får, det är ett falskt påstående.

Oftast har jag en person som jag verkligen, verkligen, verkligen tycker om. Och då spelar det ingen roll hur många som vill bjuda ut mig på bio, fika eller whatever. För jag tackar alltid nej eftersom jag bara har ögon för den andra personen. Och eftersom jag gör det själv, räknar jag alltid med att den andra parten gör likadant. Men många gånger så misstar jag mig och blir besviken.

Besviken på vad egentligen. Klart att är man i ett förhållande så ser det ju annorlunda ut. Då är det ju klart att man håller sig till sin partner. Men vad gäller egentligen när man bara dejtar och inte är tillsammans? Hur många får man träffa utan att det ska bli fel. Och vart går gränsen för vad man får och inte får göra?

Tänker man rent rationellt så kan ingen bestämma över en annan person. Ingen kan förbjuda dig att träffa någon annan eller ge dig krav. Den enda som sätter krav är du själv.Jag antar att lyssnar man på sitt hjärta så ska det väl gå rätt till.

Vad jag vill få fram med detta inlägg vet jag inte. Behövde bara skriva av mig. Kanske har jag fått fram något vettigt. Kanske har jag väckt en tankeställning hos er som orkar läsa. Kanske så har jag blottat mitt hjärta och lagt fram mina innersta tankar och känslor.Just so you know.
Ett fullkomligt normal tillstånd där allting är trasigt.

Jag har inte lust till så mkt nowadays. Därför blir bloggen lite lidande också. Försöker att slänga in musik och bilder när jag inte vet vad jag ska skriva. Men ibland, eller ja ganska ofta, så har jag ingen lust med det heller.
För just nu är det mesta trasigt. Och jag försöker pussla ihop bitarna. Men det är alltid någon som lyckas slå sönder det lilla jag har hela tiden och det orkar jag inte med. Därför blir bloggen lidande, ni få läsare blir lidande.
Men allra mest så blir jag lidande.
I belive that happy girls are pretty girls

Jag har en tendens att bara posta musik som jag lyssnar på när jag är ledsen eller som gör mig ledsen. Tänkte att jag skulle bryta den trenden och börja posta musik som gör mig glad. Jag visade ju er klippet med Timo som alltid får mig att le så detta blir en fortsättning i det spåret.

Detta är CK. En artist som jag fullkomligt älskar. Min syster därimot hatar honom, haha. Så hon klagade alltid när jag spelade hans musik hemma. Så här ger jag er mina favoritlåtar med honom. Min personliga favorit är nog Dixie
Enjoy!


Showen är mitt liv


På Rosa moln.


Tillägnad dig.


Dixie


Finaste
Dunderförkyld!

Herregud så slut i huvudet jag är! Har åkt på en dunderförkylning så har jätteont i bihålorna, hostar och snorar. Men det är väl sånt man får ta på hösten. Jag blir lycklig varje gång jag går ut och märker att det är kallare i luften och att löven börjar ändra färg och ramla ner. Hösten är verkligen min absoluta favorit. Så för mig hade det gärna kunna vara det året om,haha.  Nej, sommaren är ganska mysig den med faktiskt.

Idag har jag plågat mig igenom en skoldag. Även om jag bara hade två lektioner kändes det som en evighet med min tegelsten till huvud. Träffade Erik, min kära musiker, en runda nu på kvällen också. Sprang typ runt på stan i jakt på en billig macka, haha.  Till slut hamnade vi på Östermalm där Erik hittade sin macka för 55 kr. 

Så nu sitter jag här i min soffa med turban på huvudet, tittar på Ullared och försöker dränka mina inälvor i varmt te. 
Mindfucked.


Great Question.
Är du vaken lars?Spelar ingen roll hur deppig, arg eller ledsen jag är. Denna videon får mig ALLTID till 100% att skratta eller åtminstone le. Timo forever ♥När man hatar den man blivit och man föraktar den man var, så finns det ingen gud i världen som kan ge dig något svar, förutom: vi ska alla en gång dö.Jag har tappat motivationen till det mesta. Ja, jag skulle till och med vilja dra det så långt att jag kan säga att jag har tappat motivationen till allt. Skolan, bloggen, vänner och så vidare. Svårt att hitta något som peppar en och får en att kämpa nu för tiden.  Det är höst utanför och jag kommer ihåg hur mycket jag längtade efter den förra året. Nu kan det lika gärna kvitta. This sucks.I don't know if it's worth it.

Trasiga människor kanske kan lagas med superlim.

Jag hade ett telefonsamtal igår kväll med en gammal vän. Han säger att jag är en annorlunda person nu än vad jag var när han lärde känna mig. Med en smått rädd röst frågade jag honom på vilket sätt. Jag var livrädd att jag skulle ha förändrats till något dåligt. Kanske att jag hade blivit dryg. Men nej. Han svarade att jag verkade vara tryggare med mig själv. På sättet jag pratade och tonfallet jag använde. Smått chockerad över svaret så började jag fundera på vad han sa.

För jag vet inte om jag själv skulle påstå att jag är tryggare med mig själv. Eller ja, sånt där går väl i vågor. Men i allmänhet är jag nog fortfarande den osäkra men charmerande flicka jag alltid varit. En annan möjlighet är att jag tycker det är enklare att vara den flickan istället för att vara en tjej som är trygg i sig själv. För en tjej som är trygg i sig själv klarar av saker. Hon kan ta nederlag med en klackspark. För att hon VET att det kommer bli bra iallafall. Kanske tycker jag att det är enklare att gömma mig bakom fasaden av en tystlåten, osäker flicka.

Jag vet inte riktigt vad jag vill få fram med detta inlägg. Mest ville jag bara skriva ner det, berätta det för någon. Man förstår saker så mycket mer när man ser dem i ord på skärmen och inte bara massa meningar och stavelser som flyger runt innuti sin hjärna.

Förmodligen har min vän rätt. Jag är ännu inte riktigt beredd på att hålla med än.
Men jag blev glad över att inte låta trasig längre.
Jag borde gråta för jag lärde mig aldrig att le

Jag borde bryta mer regler. Vara mer högljudd och ta mer plats.  Leva livet på gränsen och se vad som händer. Göra saker som man inte borde för att ta del av konsekvenserna av dem 

Jag borde vara lite snyggare och le mer.Måla naglarna och bära ringar. Gå i höga klackar trots att jag blir för lång. Måla läpparna röda och känna mig som en filmstjärne-vamp.

Jag borde ta sista tåget hem. Titta på stjärnor om natten. Se stjärnfall och önska mig saker. Lyssna på stadsljud och känna mig hemma.

 Jag borde kyssas mer. Hata mindre och älska som det inte fanns någon morgondag.

Jag borde ljuga mindre. Försöka vara mer som mig och mindre som någon annan. Njuta av stunderna som jag spenderar med någon som jag bryr mig om alldeles för mycket.

(Jag borde säga jag är rädd för att inte räcka till)
Alla ni som har legat med ett skåp

Alltså, varför ska jag alltid tycka om skräplåtar? haha.  Låtar med världens sämsta/löjligaste/sjukaste text. Förstår mig verkligen inte på mig själv ibland. Måste börja lyssna på vettigare musik känner jag. Här är iallafall en av de absolut lameaste låtarna som finns men som jag dunkar lite extra högt i mina högtalare.


Edda - Alla ni som legat med ett skåp
*hosthost* Im sick. Buuuh, you whore!

Det finns ett fenomen som finns i hela vårt samhälle. I vilken samhällsklass som helst och i alla åldrar.
Fenomenet att man blir så satans ynklig när man är sjuk, haha. Sitter och gnäller och vill bara att man ska bli omhändertagen, haha. Så sitter jag just nu. Gnäller, nyser och hostar om vartannat. Funderar på om man skulle våga sig på Josefin's hälsokur.  Låter ju faktiskt inte för lockande ska jag säga er. Tror jag fortsätter att ligga här i sängen och sukta efter ett stort iskallt glas iste.  Mmmmm...