Kanelbullar

Något som kontinuerligt som behövs bakas här hemma är gamla hederliga kanelbullar. När det blir fikabesök försvinner det en hel del bullar. Och de får en hel del beröm för den delen också!

Det tar sin tid, men det är de värt!




Snö? Vad menar du med snö?

Vad hände med dagarna med strålande solsken, upp mot 20 grader varmt och solande i bar överkropp!?
När jag nu vaknar och tittar ut genom ett fönster skiner solen fortfarande visserligen, men marken är täckt av snö och det är minusgrader. Buuh, jag har ju precis stoppat undad min vinterjacka. Det är dags för skinnjackor, jeansjackor osv. nu. Så vädret,

skärp dig!




Buhu, I'm sick.

Usch. Jag som verkligen har ton med saker att göra vaknade igår med världens förkylning. Hostar, snorar och har feber. Roligt va? Inte speciellt tycker jag. Är helt slö i huvudet men trots det försöker jag att plugga. Kanske lite över-ambitiöst men men. Något annat som är superjobbigt när jag är sjuk är att jag inte kan träna. Haha, jag har blivit ett litet träningsfreak så jag får damp när jag inte får träna. usch då!

Nä, nu ska jag tycka synd om mig och spela lite tv-spel istället!




Hipp Hipp Hurra.



Idag fyller min storasyster och tillika bästa vän 21 år.
Grattis sis ♥



Sa någon party?



UPDATE: Har lyssnat på deras nya som de släppte idag. Jag säger en sak: jag kommer dansa röven av mig !!




Men snälla då?

Chevrolet Camaro Z28 -71
Chevrolet Camaro Z 28Chevrolet Camaro Z28 302 DZ CROSSRAM
Mmmm... Den som ger någon av dessa underbara z28:or till mig i födelsedagspresent, studentpresent eller bara för att jag är så fin, den personen är typ världens mest awesome person.




This boots are made for walking

Ballerinaskor Loafers, Moa Skor, Li Sandaler, Amina (från stl 35!) Chelseaboots Boots i mocka

Klackar är inget att föredra när man är 180 cm lång och dessutom är helt kass på att gå i dem. Men dessa skorna är uuuuunderbara. Vill bara köpa hem dem allihopa på en och samma gång! Speciellt de svarta loafersen med silverkedjan högst upp. Mumma. Alla skorna är från Have2Have.se



XOXO



Jag blir så glada på er att ni ändå tittar in här trots att jag är världens sämsta bloggerska! Puss på er.
Men iallafall så är det gasen i botten, full rulle etc. de närmaste två och en halv veckorna. Det är tentor, arbeten som måste bli klara, plugg inför tentor osv.  Men jag som är en tuff böna fixar ju såklart det, det tvivlar väl ingen på?

Dock svider det lite i hjärtat när man måste sitta inne och skriva arbeten vid datorn istället för att vara ute och sola sig brun. Men det kommer finnas tid för det med... så småningom.



Home is wherever I'm with you.



Måste le lite åt det här.




Friday I'm in love.

Åh, äntligen fredag och snart helg! Sen är det bara två veckor kvar tills jag får träffa min syster och tre veckor kvar till jag får träffa min gos igen! Good hit, ya know.

Men iallafall, idag blir det plugg på naturkunskap då jag ska skriva klart ett arbete som egentligen är rätt lätt men så förbannat tråkigt så det aldrig blir klart! haha. Sen eftersom att pappa fyllde år i onsdags ska vi fira honom i morgon tillsammans med släkten och då bjuds det sedvanligt på smörgåstårta. Ingredienser till detta kommer att inhandlas idag också. Dagen kommer nog att flyta på rätt bra ändå!



Esteten i mig kryper fram.

Eftersom det inte är så hemskt många månader kvar av min gymnasietid är det hög tid att börja med projektarbetet. Har inte ännu skickat in min idéskiss med kommer nog göra det senare ikväll eller imorgon.
Sen jäklar blir det till att åka av! Jag bubblar av så många idéer och är full av inspiration till mitt projekt så jag smygstartade lite ikväll med hjälp av illustrator. Ska berätta mer för er när jag är klar med idéskissen osv.

Men det kommer att bli awesome!



Soup.



Fantastisk god köttfärssoppa med färska champinioner och vitkål till middag. Mums!

(Lägg märke till den nya kategorin. Här kommer det läggas upp godsaker som tillverkas i mitt kök)



Sheldon Cooper, I adore you.

sheldon4

The big bang theory måste vara det bästa programmet ever.
 Och allas vår Sheldon är ju bara den mest awesome karaktären ever.




Spring, I love you.




Grattis pappa!

Min fina pappa fyller år idag och önskade att jag skulle göra en schwarzwaldtårta. Sagt och gjort. Men receptet tyckte jag var löjligt konstigt så resultatet blev en dagistårta. Men den slank ner ändå hos gästerna. Halvt godkänt iallafall.




Efterlängtad och nu äntligen här.




Ung & Kåt



Det är aldrig fel med lite skön Ebba Grön.
Dock känns det lite fel att jag går och sjunger på denna.




Inväntar paket

Nu är det spännande! Eller ja, kanske inte så spännande, men ah ni fattar!
Det är nämligen så att igår när jag var iväg på min labb så fick jag ett sms att min studentmössa har kommit och finns att hämta på postens utlämningsställe. Jag är så lycklig! Som jag har sagt tidigare kommer det vara en sån sporre att gasa vidare i pluggandet. På grund utav att jag missade en termin i början av tvåan så ligger jag en termin efter. Det gör att jag inte kan ta studenten nu i juni. Men det spelar mig faktiskt inte så stor roll.  Min student blir inte förrens september-oktober som det ser ut nu. Fick nämligen sommarjobb i sommar också. Det är goa pengar sen när man är student, om man som mig är snål och inte vill ta så mycket studielån.

Så nu sitter jag på helspänn och väntar att mamma senare ska komma tillbaka med mitt fina paket.
Bäst jag gör lite nytta medan.

XOXO



Jag är bloddopad, hur är det med er?

Ja, då var laborationena klara. Eller ja, det var dem ju för några timmar sen men jag har inte berättat det för er förrens nu. Men hur eller hur, jag tycker det var hemskt onödigt att vara där iallafall då jag kunde allting de gick igenom. Det enda som kanske var lite roligt är att vi tog reda på vilken blodgrupp vi var och vårt blodvärde.
Jag har tydligen blodgrupp A+ och mitt Hb-värde låg på 160. Vilket är lite roligt. För tjejer brukar ligga på runt 115-120 i Hb-värde. Läraren sa att jag praktiskt taget var bloddopad. Vet inte om det ska vara något positivt?




Labb

Måndags morgon och tillbaka till ansvaret. Haha, det där lät så fel men jag ville inte trötta ut er med min sedvanliga "tillbaka till verkligheten", så det blev en modifikation på det hela.

Anyhow,

idag ska jag ner till min skola och göra en fyra-timmars-labb i naturkunskap. Kan inte precis säga att jag längtar eller så, hah. Men det måste göras om jag vill ha ett slutbetyg i Naturkunskap B, och det är klart jag vill!
Ska inte klaga för den delen heller. Detta är enda gången då jag måste befinna mig i skolan under denna utbildningen. Så det är nog ganska chill ändå.

Kort och gott så kommer det vara ganska tyst här idag. (För det är det ju aldrig annars, haha)
Ska försöka slänga in någon mobilblogg om det händer mig något roligt bakom skyddglasögonen!



Happy Hippie




Bullfest.



Bullbak i huset idag. Ruskigt gott.
Farligt gott.




Take the boring away.




Ibland måste man bära sitt liv i armarna.



Jag kan ju säga att jag är rääääätt så sugen att fortsätta tatuera armarna.
Men om det händer? Den som lever får se.



Jag sökte livet och fann mitt hjärta





Kom hem till mig.



Ännu en natt med
nakna hjärtan och imma på fönstren.
Dina vinterspruckna läppar slösar fortfarande kyssar
på värdelösa varelser.

Det är inte det här du vill ha,
det här är inte du.

Kom hem till mig.



Soon.

Redan onsdag!? Känns som dagarna bara flyger iväg för mig! Men jag får en del gjort ändå faktiskt, skickade precis in ett arbete i naturkunskap och skickade in ett i marknadföring i måndags. Sen siktar jag på att ha skickat in ett arbete i geografi denna veckan också. Så det blir nog en väldigt produktiv vecka för mig. Men sånt tycker vi om! Kommit in i ett ganska bra flyt i skolan och nu är det verkligen inte många månader kvar till studenten!
Känns så overkligt på något sätt.  Sitter bara och väntar på min studentmössa, då kommer det nog kännas på riktigt.


Så var i helvete är mössan!?




Let's have some fun, this beat is sick.




Perfektion




Now I am always going to wear my heart down my sleeve.



Kanske har ni varit nyfikna, kanske har ni inte brytt er alls. Men här är iallafall min nya lilla älskling som jag skaffade i fredags. Den är fortfarande svullen och kommer blekna lite mer när den har läkt färdigt. Men gud vad nöjd jag är med den! Trodde det skulle göra skitont, men det gjorde det inte. Hög smärttröskel?
Tog iallafall lite över två timmar att göra, men det var verkligen värt det!

Så vad tycker ni?
Att jag fördärvat min kropp för alltid eller att jag har den fräckaste tatueringen so far?
Jag håller mig nog till alternativ B.



Back to reality.

Känns som jag säger detta ofta, men tillbaka till verkligheten då. Det är faktiskt lite så det känns varje måndag då man återigen ska sätta ner näsan i skolböckerna. Om precis en vecka ska jag ner till den faktiska skolan och utföra laborationer för naturkunskapen.. i fyra timmar!!

Men ja, nu ska jag istället ta mig i kragen och sluta drömma ut genom fönstret. Måste ta tag i plugget nu!

XOXO



Hänger ni med?

Oj, tomt var det här! Fast jag tror ni har klarat er ganska bra. Det har ju varit helg och förhoppningsvis har ni haft bättre saker för er än suttit framför dumburken! Det har iallafall jag.
Sammanfattningsvis så har jag haft besök av min man, tatuerat mig, sett finalen av mello och bytt relationsstatus på facebook.


Hängde ni med?



Innan allting brister.

Jag fann någon
när jag egentligen flydde från någon annan.
Fastnade fast jag inte skulle stanna.
Älskade trots att jag bara skulle ligga.

Det är som att springa över is om våren
då man egentligen inte borde.
Men det är så nervkittlande att se
om det håller.

Jag vill bara veta hur långt allting kan gå,
hur länge du vill vara med mig

Innan allting brister.



KONY 2012



Jag ber er som läser detta, gå in på länken och se filmen.
Gör skillnad.
Jag vet att jag kommer göra det iallafall.

http://kony2012.com/

UPDATE: Se gärna filmen om du vill. Men var kritisk till det ändå.
Jag får erkänna att denna gången var jag inte tillräckligt källkritisk.
Ett fantastiskt exempel dock på hur enkelt man kan få folk att sprida saker.
Tänker vi ens på vad vi sprider?




Nu jävlar.

På grund av ett sjukt intressant mail jag fick nyss, som fick mitt hjärta att rusa i hundratjugo och mina händer att darra, så kanske jag dyker upp i en tv nära dig! Kul va? ;D



Gamer eller?

Såhär ser det för tillfället ut på min tv. Har nämligen köpt Xbox och fick lite roliga spel på köpet. Så nu laddar jag ner tre av dem. Tror ni att det är någon som kommer spela hela natten eller?




Nu är jag sådär kass igen.

Nu är jag sådär kass på att blogga igen. Fy på mig.
Iallafall så njuter jag av det underbara vädret mycket. Tar promenader och sitter ute i den mån som går.
Ja, alltså när jag inte sitter med näsan i böckerna och pluggar. Viktigt att ta pauser för att inte överhetta hjärnan, haha. Nu sitter jag med marknadsföringen och jag älskar det verkligen. Så sjukt roligt!
Mindre roligt blir det när jag sen ska bita tag i naturkunskapen... haha.

Helgen kommer iallafall bli awesome. Min man kommer på torsdag och jag ska tatuera mig på fredag. Good times baby!

Men iallafall, tänkte bara underrätta er att jag är medveten om att jag är kass och bara påminna er om att jag faktiskt lever! ;D



Vad hände?

Jag har blivit en sån där jobbig människa som läser innehållsförteckningar när jag handlar och äter sånt här på lördagskvällarna istället för en feting godispåse. Hej beach -12?




Sängmys i solen




Favorit i Butik.




Virrpanna delux.

Jag har haft någon konstig dagsuppfattning hela veckan. Har alltid legat en dag före i mitt huvud. Så idag vaknade jag tänkte "Fan, idag är det fredag och jag har inte hunnit det jag velat. Önskar att det var torsdag" och sen kom jag på att det faktiskt ÄR torsdag och inte fredag. Virrpanna delux.