Jag orkar inte låtsas mer.

Det är du. Det har alltid varit du.
Fuck allt.

Är så jävla trött, arg, besviken och frustrerad på allt just nu. Vad fan gör man.Lovers never lie. They just don't bring the truth.Lyssnar på denna låten om och om igen. Vet egentligen inte varför. Den är fin iallafall.
Saknar kanske mina vänner från Stockholm lite väl mycket.
Okej, jag erkänner. Jag bor på landet.

Jag underskattade värmen och pälsade på mig långbrallor, jeansjacka och sjal. Det var ganska varmt ska jag säga er. Så jag fick ta av mig lite stuff allt efter vägen. Det är tur att man har stor väska! Gjorde mina ärenden. Fick med mig en bok av Stindberg hem och en tid hos frisören imorgon.

Men vad jag tycker är lite av det roligaste idag. (Vilket egentligen är ganska tragiskt). Mitt över vägen från mitt hus så finns det en hage med otroligt söta kalvar. De stod 20-25 m in i hagen när jag kom tillbaka. Så jag börjar vissla på dem så de kommer springande. Hur sött är inte det? Och fråga mig inte hur jag vet att man kan vissla på kor, haha. Söta grannar va?Manic Monday.

Måndag återigen men den känns inte lika seg som andra. Kanske beror det på vädret. Kanske beror det på att det bara är några veckor kvar till sommarlovet. Eller kanske beror det bara på att det är en bra dag. Åtminstone inbillar jag mig det.  Mycket surrar i mitt huvud och då är det skönt att döva det med massa plugg. Kanske därför det går ovanligt bra idag. För det är ovanligt mycket att döva.

Snart blir det promenad ner till biblioteket, frisören och affären. Har små ärenden att uträtta. Sen åter till dövandet av det eviga surret.
Skitsöndag.


Laurel Music - No one wants forever.
If you want to be alone here with me you must understand my weakness.
Who's gonna fight for us now?
Oh no she didn't!?Or did she?
Helt jävla koko. Eller var det kokos?Jag har dragit på mig nördbrillorna och en av mina mysiga stora scarfs. När jag var och handlade innan smet denna chockladen ner i vagnen. Jag är helt jädra galen i allt som har kokos i sig. (Så det blev en kokosglass med, men det behöver vi inte tala högt om) Chokladen innehåller i vilket fall som helst just kokos och banan. Misstänker att många rynkar på näsan nu. GÖR INTE DET! Den är helt otroligt god! Spring ner till affären och köp!
Nu ska jag gosa ner mig i soffan med min choklad och tjocka mig. Det får man göra på fredagar.All the kitties goes raaawr.
26. Du går icke ensam.

Om bland tusen stjärnor
någon enda ser på dig,
tro på den stjärnans mening,
tro på hennes ögons glans.

Du går icke ensam.
Stjärnan har tusen vänner;
alla på dig de skåda,
skåda för hennes skull.

Lycklig, du är och säll.
Himlen dig har ikväll.


Carl Jonas Love Almqvist.Nu gäller det!

Och det där om att jag var inte var nervös, glöm det. Jag tror jag kommer kräkas vilken sekund som helst.
Hallå IG?


Uppdate:  Efter en hel del stammande och hjärnsläpp fick jag ändå fram ord och meningar. Så inget IG här inte.
Hallå VG!
C'est bon. Tout est bon.

Bonjour mes copines!
Nej, jag ska inte ta hela inlägget på franska, jag lovar.  Om sisådär fyra timmar lite knappt så sitter jag och ska ha tenta i franska. Är faktiskt inte så nervös som jag trodde att jag skulle vara. Är mest bara glad att kursen är slut. Faaaast, sen väntar ju ännu en franskakurs. C'est la mort!  Nejdå, det ska jag nog överleva.
Ungefär tre veckor kvar på terminen och jag börjar bli lite stressad när det gäller att bli klar med kurserna. Fast om jag slutar fjöla och bara gör det så ska det nog gå finnemang!

Så, nog pratat om skolan och mitt gnäll.

Au revoir!Happy B-day Bob!

Idag fyller Bob Dylan 70 år och för att fira denna underbara man så tänker jag dela med mig av några av mina favoriter av hans låtar. Enjoy!


 He was a friend of mine


Subterranean Homesick Blues


Sweetheart like you


It ain't me babe (med Joan Baez)
I guess you've seen me before.
Får mig att längta tillbaka.


C'est la vie!

Ä-N-T-L-I-G-E-N!  Nu har jag gjort klart och skickat in sista arbetet i denna franskakursen. Kändes faktiskt riktigt bra, men det har det gjort innan och då har det gått åt helvete, haha. Så vi får se hur det blir!
Solen skiner som bara den utanför men det blåser riktigt mycket så det är helt omöjligt att sola. Istället är jag tråkig och sitter inne med min psykologibok.  Känns som allting börjar falla på plats nu. Skolan, Vänner och livet i största allmänhet. Kanske är det för det är sommar. Men inte klagar jag. Livet leker!PH: Moi.
Det är lätt att drömma om andra när mörkret faller och du är flera mil härifrån.

Cheap Monday Tanktop, Levis Vintage Shorts, Monki BeltH&M Floral Shorts, Topshop Peach Blouse, Jessica Simpson Dany, Lotta Djossou Dragon Fly Bracelet From Www.Accessora.SeMina Uk Polka Dot Print Dress From Wardrobe Stockholm, Jeffrey Campbell Black Pony Hair Litas From Lf Venice BeachVintage Bag, Jeffrey Campbell Shoes, Diy Shirt From H&M, Hat From H&M
Chopchop.Riktigt sugen på att klippa av mig håret. Men skulle ångra mig direkt och lipa sönder.
Så det får nog vara som det är . Men visst hade det varit fabulous?
Bara ben.

Inviger mina nya marinblåa shorts idag. Känns fint att få gå med bara ben igen. Nu saknas bara att de är brunbrända med.
Är jag vuxen nu?

Efter min födelsedag för knappt två veckor sedan har människor frågat mig:
"Hur känns det nu att vara arton? Att vara vuxen? Är det annorlunda" 
Jag har känt efter i någon sekund för att helt enkelt sedan rycka på axlarna och svara:
"Det är ingen skillnad".

Men det har slagit mig det senaste dagarna att de kanske borde kännas skillnad. Jag kanske borde känna mig mer vuxen och ansvarstagande. Men det gör jag inte.  Det är samma gamla Antonia som nu sitter här och knappar på datorn. Samma tjej som det har varit tidigare. Bara ett år äldre. Förmodligen känner jag mig inte så mycket mer vuxen eftersom jag inte gör något som jag inte gjort innan. Jag har inget körkort, går inte på krogen och jag köper inte cigaretter eller snus. Men så slår det mig igen. Är det så vi definerar vuxna?
Bilkörande, alkoholdrickande och nikotonberoende personer.  I så fall vill jag inte bli vuxen.

Efter sommaren kanske det känns annorlunda. Då jag har jobbat i två månader på ett 8-17 jobb, kanske gått ut någon helg och börjat på körskola.

Men jag låter bli vuxensakerna i några veckor till.
Give me a reason to stay.
Guilty.Detta måste vara bland de godaste parfymerna jag någonsin doftat på. Och ägt för den delen med.
Helt jädra gudomlig! Sen är ju inte priset lika gudomligt, men smakar det så kostar det.
Eller man kanske borde säga doftar det så kostar det?
Du får mig att glömma hur man andas.

"Säg till om jag stör,
Sa han när han steg in,
Så går jag med detsamma.
Du inte bara stör,
Svarade jag,
Du rubbar hela min existens.
Välkommen"


Eeva KilpiGnällspik.

Jag borde börja räkna hur många gånger jag hotar med att hoppa av skolan. För det är nog iallafall en gång i veckan nu på sistone. Aldrig hade jag trott att studera på distans skulle vara så här svårt. Och jag har ett helt år av studier kvar.  Fick en kommentar på facebook att jag gnäller mycket. Kanske gör jag det. Kanske gör jag det inte.  Men jag är så trött på allt så jag kort och gott säger, Fuck off.
Förför mig.
Here comes the sun! Eller?

Det här funkar ju inte. Vädret är kasst så man kan inte sola. Och när man väl kan sola, ja då får man ingen färg alls. Jag blir så frustrerad. Inte vill jag vara en blekfis hela sommaren!  Antingen får solen komma fram och göra mig pepparkaksbrun eller så tar jag till fusk. Det vill säga solarium och BUS.  Så solen, hur ska du ha det?
You kissed me, so I kissed you!Jag håller på att smälta så sött som detta är.  Helt underbart!
Vill du ligga med mig då?

Eric Amarillo - Om sanningen ska fram

Blir galet glad av denna låt av någon konstig anledning. Sommarplåga 2011?
18 fucking år.

Ja, nu är jag där. Igår fyllde jag arton år. Så nu är jag myndig och hela skiten. Känns dock inte så särskilt annorlunda ännu jämfört med när jag var sjutton. Kanske ändrar sig senare om går ut och så. Känns iallafall skönt att nått den milstolpen i livet. Bara ett år kvar till nitton och studenten! Shiet, jag börjar bli gammal.
Kommer visa er lite sjuka bilder från igår sen. Ska lägga in dem i datorn lite senare.

Nu ska jag vara den vuxna kvinna jag är och ta mitt ansvar. Ansvaret att plugga.. haha. Jag återgår till franskan som jag hatar ganska mycket just nu!

Au revoir!
Men nu, så somnar jag med ett fett fånigt leende på läpparna.
Je ne veux pas être avec plus. J'ai quitté.

Satan va trött jag är på franska just nu. Ska personligen leta upp och spöa den person som kom på den briljanta idéen att moderna språk  ska vara obligatoriskt på samhällslinjerna. Okej, så där hade jag inte sagt om jag gick i en "vanlig" skola. Med lärare och läxor and so on. Men när man sitter själv och ska lära sig tre miljoner miljarder böjningar av samma ord känns det lite kämpigt. Så, nu har jag klagat klart angående franskan.

Bara fyra dagar kvar tills artonårsdagen! Yeeey!Hungry eyes.
You're so beautiful now.