Puss på er!

Blir ju så glad för alla fina kommentarer jag fick på inlägget här nedan. Blev genast sporrad att fortsätta att vara duktig. Alltid roligt när någon ser resultatet man har kämpat för. Så puss på er!




Kommentarer
Postat av: Quihnn

SV: Haha du är inte ensam :D

2012-05-15 @ 08:07:15
URL: http://illustreraren.beldo.se/
Postat av: Ida

Ja, duktig är du i alla fall! :) Jag har själv gått ner 10 kg sedan september. Vill gå ner yttligare 7 kilo, så är jag nere på den vikten jag vill nå! Ska försöka komma dit efter sommaren! Men om jag tränar så mkt som jag gör nu .. så lär jag komma i mål tills dess! :)sen .. vart får du alla goda ideér på alla dessa goda frukostar du gör? :p

2012-05-15 @ 22:36:43
URL: http://enjoylifeforreal.blogg.se/
Postat av: Art By Tina - Konst & Fashion

Låter som en väldigt sund livsstil, lite så jag försöker tänka. Idag har jag varit ute på årets andra löprunda - känner att det här kanske kan funka denna gång. Försöker peppa mig själv så gott jag kan även fast jag tycker det är dödstrist haha. Skära ner på kolhydrater vet jag funkar - men vet också att man går upp lika fort om man börjar äta det igen i "vanlig" mängd. Flera kollegor på jobbet har vitt mjöl & sockerförbud - tänker att det kanske är något att haka på. Då får man åtminstone behålla rotfrukter, potatis & ris i kosten=)

2012-05-17 @ 21:24:18
URL: http://trueborn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback